A legjobb Yule napló videók a geeky lélek felmelegedéséhez – ismertesse a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.24. 70 Views 0 Likes 0 Ratings

70 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Egy sárkány alszik a juh előtt a tűz előtt.
Álommunkák

A Yule Log videók 1966 óta léteznek, amikor egy helyi New York-i állomás futtatta a Yule Log TV első epizódját. Az ötlet elindult, és most a Yule Log videók karácsonyi hagyománynak számítanak. De ha kedved van egy szép Yule Log videóhoz, akkor nem kell hagyományosnak lennie. Ehelyett megnézhet valamit, ami a belső stréberéhez szól. Nézze meg ezeket a válogatásokat.

Nagyon whovian karácsony

Szeretsz Ki vagy doki? Hát persze, hogy; Doktor, aki fantasztikus. És mint ilyen, élvezni fogja ezt a Yule Log videót a BBC-től, közvetlenül a Tardis-ban. Átadjuk azt a tényt, hogy a Doctor stand-in színésze nyilvánvalóan nem igazán Jodie Whittaker, már csak azért is, mert a zene Murray Gold műveinek hangzik a 9. és a 12. Doctor korszakától.

Figyelje a hologramok, a Tardis dísztárgyak és még a Tardis vonatok szórakoztató kis beugróit. És a Doktor időnként megjelenik, hogy ellenőrizze a dolgokat is. Csak azt tudjuk elképzelni, hogy a négy harisnya Yaz, Graham, Ryan és maga a doktoré.

Hogyan kell edzeni a Yule napló szerető sárkányt

Így neveld a sárkányodat legalább két legjobb animációs filmet nyújtott a Dreamworks-től az utóbbi időkben, és a harmadik filmben végződő keserédes édesség pótolta az esetleges egyéb hiányosságait. A Így neveld a sárkányodat A Snoggletog Log videó ötvözi a filmekben minden nagyszerűt és mindazt, amit szeretünk a karácsonykor.

Szórakoztató karácsonyi zenét, sárkányok játékát és mulatságát, bosszús birkát és kifizetést kap, ha figyel a birkapörköltre. Ez egyike azon kevés videóknak, amelyek nem csak egy 10 másodperces hurok; az animátorok őszinte erőfeszítéseket tettek rá. Ami jobb, ha még egyszer utoljára Fogatlanokkal, Csuklással és társasággal töltesz.

A BB-8 Életnaplója

Másrészt néha az egyszerű is jó. Ebben az esetben a Sphero csapata az egyik BB-8 másolatát egy kandalló elé tette, és csak forgatott. Talál itt egy kis hurkolást és a kandalló rönkök több lopakodó feltöltését, de ez még mindig jó móka.

Ez főleg azért, mert a BB-8 az új fénypontja volt Csillagok háborúja filmeket, és hallhatod imádnivaló sípoló hangjait és blipjeit a videó alatt. A játékmásolat bizonyítéka, hogy nagyon szórakoztató nézni, amikor gyakorlatilag nem csinál semmit. Ez bónuszpontokat kap a legjobb tűzugró hangokért.

Egy nagyon LEGO Stop Motion Napló

Ok, teljesen őszinte – ez valószínűleg a legkevésbé érdekes Yule Log videó a csomagról. De az eredeti Yule Log videó 17 másodperces videókból állt, három órán keresztül. A LEGO Yule Log is eléggé hurkás (szójáték célzott), és talán ez teszi közelebb az eredeti dologhoz.

Mégis, ez a LEGO és a stop motion. Szórakoztató pillanatokat kap egy macskával, és a tűz animáció gyönyörű. Nehéz ennél sokkal többet kérni. A LEGO Yule Log videó a második legjobb választás, ha nem akar ünnepi zenét.

Szauron szeme lát téged, amikor alszol

… És tudja, mikor ébren vagy. Itt van még egy kis erőfeszítéssel járó, de tisztán stréber Yule Log videó. Csak nincs Yule napló. Ehelyett öt órán át Sauron szemébe néz. Ez az a fajta dolog, amit csak egy igazi Tolkien-majom szerethet.

Ismét nem sok minden történik itt, és ez a szépség. Kihúzza a LEGO Yule Log alkalmazást is, zene nélkül. Csak azért, mert annak ellenére, hogy a videóban nincs tűz, jobb kandalló pattog és sziszeg.

Te egy Yule Log Harry Potter vagy!

Nem lehet egy geeky lista egy kis Harry Potter nélkül. De ez a Yule Log videó azért tűnik ki, mert egy miniatűr készletnek tűnik. A videó hurkol, és a tűz feltárja, hogy több videó van összekapcsolva. De ez egy szép finom bejegyzés, amely nem fog túl sokat kérni tőled.

Vagyis, hacsak nem akarja eljátszani a Harry Potter emléktárgyait. Legyen szó ház szimbólumairól, a Roxfort pályaudvarára való hivatkozásokról vagy az alkalmi porrá törő porról, itt sok „spot referencia” található.

Egy ember whiskyt iszik, szavakra nincs szükség

Lehet, hogy kissé meghúzza a „geek” kifejezést, de van valami elragadó Nick Offerman és Lagavulin Yule Log videójában. Ron Swansont idézi Park és Rec, Offerman 45 percig egyszerűen egy székben ül a kandalló mellett.

Nincs fecsegés, nem beszélgetés, nem zörögés. Csak az alkalmi korty whiskyt és az intenzív égő szemeket magától az embertől. Bizonyos szempontból ez a legimpozánsabb videó, mert az Offerman igazi ember, nem CGI effektus, rajzfilm, és még csak nem is egy hurkos videó, mint a többi itteni bejegyzés. Időt szakít és megiszik egy pohár Lagavulint a 45 perces videó alatt. És az egyszerűség ellenére azt mondom, hogy ez a legjobb bejegyzés a listán. A tízórás hurkolt verziót szórakozásból belefoglaltuk, de megteheti megtalálja az eredetit itt.

De természetesen még rengeteg helyen lehet nézni – főleg, ha rajongók által készített videókat szeretne. A szilárd opciók közé tartozik a Darth Vader ég bejegyzés vagy egy egyszerű Állatok mehetnek átstílusú videó. És ha van Disney +, nézze meg a Fagyotttémájú videó. Nem számít, mit választ, mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Review Geek.[ad_2]
Source link


70 Views 0 Ratings Rate it