A legújabb DRL Racing drónok T-Mobile 5G rádiókkal érkeznek – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.15. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Racing drone;  DRL promóciós kép
Drone Racing League

A drónverseny új és izgalmas sportként gyorsul fel, és a T-Mobile szeretné. Az amerikai szolgáltató igen nem nyilvános összeget fektet be a Drone Racing League-be, a világ leglátványosabb drónverseny-programja, élő TV-adásokkal a főbb sporthálózatokon. De a T-Mobile nem csak pénzt küld: hanem 5G rádiókat csomagol magába a drónokba.

Ez nem promóciós mutatvány – vagy legalábbis nem csak promóciós mutatvány. A sajtóközlemény szerint a T-Mobile és a DRL „létrehozza az első integrált 5G versenydrónokat, azzal a céllal, hogy hitelesen beépítse őket a sportba”. Az első 5G rádiótechnikával teli drónok a jövő évi 2021-es DRL Allianz világbajnoki szezonban debütálnak.

Milyen előnyökkel jár majd az 5G az olyan versenyző drónok számára, amelyek már alacsony késéssel csatlakoznak a pilóták vezeték nélküli vezérlőihez és fejre szerelt kijelzőihez? A T-Mobile nem konkrét. Promóciós oldala tele van 5G alkalmazásokkal drónokhoz különböző forgatókönyvekben, és beszéljen arról, hogy az alacsony késleltetés mennyire elengedhetetlen a drónok és a sport műsorszóró rendszere számára, de hogy az 5G rádiókat pontosan mire fogják használni, technikai részleteket nem közölnek. Lehetséges, hogy fel lehetne használni, hogy a drónokból további video-hírcsatornákat adjon a műsorszolgáltatóknak és a közönségnek anélkül, hogy beavatkozna a pilóták meglévő vezérlő és videó rendszerébe.

Bármi is legyen a tényleges alkalmazás, egyértelmű, hogy a T-Mobile és a DRL is értéket lát ebben a partnerségben. Az írás idején a 2021-es DRL Allianz világbajnokság szezonjának pontos dátumai nem állnak rendelkezésre.

Forrás: T-Mobile keresztül T-Mo News[ad_2]
Source link


10 Views 0 Ratings Rate it