A legújabb OnePlus hátizsák karcsú, elegáns és kész az utazásra – ismertesse a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.19. 82 Views 0 Likes 0 Ratings

82 Views 0 Ratings Rate it

Két ember visel Urban Traveler hátizsákot.
OnePlus

A OnePlus talán leginkább arról ismert hihetetlenül megfizethető és kiváló telefonok, de a cég más termékeket is gyárt. Bebújik fejhallgató, és táskák is. Legújabb hátizsákja, a OnePlus Városi utazó, lehet, hogy ez a legstílusosabb, és elegendő tárhelyet kínál szinte minden cucchoz.

A OnePlus az olasz tervezővel, Eduardo Alessivel együttműködve két stílusos megjelenést hozott létre: fekete és kedvencünk, fekete-fehér. Ez utóbbi egyszerű átlós sémát használ, beleértve az átlósan elhelyezett piros cipzárt is, de valóban felpattan. A OnePlus azt ígéri, hogy a fehér szövetet is kezelte, hogy megakadályozza az elszíneződést.

Valaki betesz egy notebookot az Urban Traveller hátizsákba.
OnePlus

A hátizsákban összesen kilenc zseb található, köztük egy laptop rekesz, amely elég nagy ahhoz, hogy egy 16 hüvelykes kijelzővel ellátott készüléket elférjen benne. Vizes palackokat hordozhat benne, felszerelheti a műanyag hurkot, és a táskát beépített hurokkal csúsztathatja a poggyászfogantyún. Összességében a OnePlus szerint a táska 20 literes űrtartalommal rendelkezik.

Sajnos, amit még nem tudunk, az az, hogy az Urban Traveller mennyibe fog kerülni, de január 8-án kerül értékesítésre. Ha nem szereted a színeket, figyelj oda – a OnePlus szerint új színterveken dolgozik már.

Forrás: OnePlus keresztül Android rendőrség
Source link


82 Views 0 Ratings Rate it