A legújabb Razer Blade 15 Base Laptop valamivel olcsóbb, 1500 dollárért – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.09. 41 Views 0 Likes 0 Ratings

41 Views 0 Ratings Rate it

Razer Blade 15 Base
Razer

Sokat lehet mondani a Razer játékmárkáról. És elmondtuk. De a Razer egyik leggyakoribb eleme, hogy a cuccaik általában drágák. Például: A Razer „belépő szintű” Blade 15 Base laptopja most 1500 dollár… és ez 100 dollárral kevesebb, mint a 15 hüvelykes penge előző „legolcsóbb” verziója.

Tizenötszáz dollárral tizedik generációs Core i7 processzort, 16 GB RAM-ot, 256 GB tárhelyet és 15,6 hüvelykes, 1080p 120Hz-es képernyőt kapsz. A GPU egy GTX 1660 Ti, amely a modern PC-s játékokat illetően határozottan a spektrum alsó részén található, de ez több mint elég ahhoz, hogy a legtöbb játékot másodpercenként 60 képkocka mellett játsszák (néhány beállítási kompromisszummal).

A 256 GB-os M.2 SSD nem túl lenyűgöző, főleg egy játék laptop esetében, de a második, üres M.2 bővítőhelynek köszönhetően olcsón bővíthető. Ezt a laptop régebbi verziója nem kínálta. További bővítési lehetőségek: két USB-A és két USB-C port, teljes méretű HDMI és fejhallgató-csatlakozó, amelyek mind 20,5 mm vastag testbe vannak szorítva. Ne feledje, hogy ez a felülvizsgált verzió megszünteti a dedikált Ethernet portot.

Razer Blade 15 Base
Razer

Nem sok szó esik a laptop akkumulátorának élettartamáról – nagyon nehéz felmérni a hosszú élettartamot játék közben! – De a 60,8 WHr-os akkumulátor nagyobb, mint a legtöbb. Az alapmodell RGB billentyűzetet kap, de kulcsonkénti világítást nem.

Ne tévedjen, ez még mindig nagyon drága laptop ahhoz, amit kap. A Razer laptopjainak visszafogott gamer tónusai azonban vitathatatlanul vonzóak, különösen a teljesen fekete alumínium házzal. A Blade 15 Base előrendelhető most, december 25-én kerül kiszállításra … vagy valószínűleg kissé ezután.

Forrás: Razer keresztül A perem
Source link


41 Views 0 Ratings Rate it