A lejátszható „Cyberpunk 2077” iránti kereslet befejezi az ingyenes Stadia Premiere promóciót – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.14. 30 Views 0 Likes 0 Ratings

30 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Cyberpunk 2077 fut a Stadián

Néhány héttel ezelőtt a Google érdekes promóciót engedett a Stadia játék streaming programjának. Előrendelés a nagyon várt Cyberpunk 2077 az üzletből, és kapna egy Stadia Premiere csomagot (100 dolláros érték Wi-Fi vezérlővel, Chromecast Ultra-val és egy hónap Stadia Pro-val) ingyen. Lenyűgöző kombinációja volt a játéknak és a hardvernek.

Kicsit túl meggyőző, kiderült: egy Google-képviselő hitelesített fiókja azt mondta, hogy az akció most lezárultannak ellenére, hogy az eredeti terv szerint december 18-ig, egy héttel a játék elindítása után futna. Azok a Stadia-felhasználók, akik december 13-a (tegnap) előtt, 16:00 órakor csendes-óceáni idő szerint előrendeltek vagy vásároltak, megkapják az ingyenes Stadia-vezérlőt és a Chromecast Ultra-t, de a játékot utólag vásárlóknak nincs szerencséjük. A kanadai játékosok december 10-én már a promóciós időszakon kívül voltak.

A képviselő elmondta, hogy ez egy „elsöprő pozitív fogadtatásnak” köszönhető, és könnyen belátható, hogy miért. Cyberpunk 2077 valószínűleg az év legnagyobb AAA kiadása, és látványban és háttérképben is hihetetlenül összetett. A játék minden platformon megjelenik, a mobil és a Switch kivételével de régebbi hardverekkel küzd: alacsony fogyasztású számítógépek, a PlayStation 4 és az Xbox One. Még a középkategóriás játék PC-knek is le kell fordítaniuk a vizuális beállításokat, hogy stabil képkockasebességet érjenek el. Minden platform furcsa hibákat lát a korai kiadáskor, de ez várható a komplex nyílt világú játékoktól. A kiadó odáig ment visszatérítést ad ki Cyberpunk 2077 régebbi konzolokon történő vásárlások, ritka engedmény.

Ezzel szemben a Stadia (és a streaming versenytársa, a GeForce NOW) kitűnő módszernek tűnik a játék futtatásához, ha teljesíteni tudja a streaming kapcsolat követelményeit. A Google leválasztott távoli számítógépeire támaszkodva sok vizuális csuklást kisimít, anélkül, hogy helyi játék hardverekre vagy nagy letöltésekre lenne szükség, egészen a 4K felbontásig a Pro felhasználók számára. Közel egy hete játszom a Stadián, és egy balesetet leszámítva egyetlen olyan problémát sem láttam, amelyről a régebbi konzolokon beszámoltak.

Cyberpunk 2077 úgy tűnik, hogy igazi kimenő buli a játék streamingjéhez, és az előrendelés párosítása a Stadia hardverrel okos lépés volt a Google részéről. Találhatnak néhány potenciális ügyfelet, akik elvesztették az ingyenes vezérlő és a Chromecast elvesztését, de még így is ez az áldás, amire a platformnak szüksége volt elsöprő bevezető év.

Forrás: Stadia subreddit keresztül Android rendőrség[ad_2]
Source link


30 Views 0 Ratings Rate it