A Memoji létrehozása és használata az Apple Watch-on

Avatar Gadam | 2020.12.13. 77 Views 0 Likes 0 Ratings

77 Views 0 Ratings Rate it

Az Apple Watch felhasználó a Memoji Watch Face használatával
Khamosh Pathak

Szereted használni a Memojit? Mostantól használhatja az Apple Watch Memoji-ját, és Memoji karakterét karóra alakíthatja, amely animál minden alkalommal, amikor elfordítja a csuklóját. Emellett Memoji matricákat küldhet az Üzenetek alkalmazásból!

A Memoji létrehozása az Apple Watch-on

Azok az Apple Watch-felhasználók, akik a watchOS 7 vagy újabb verzióját futtatják, az új Memoji alkalmazással közvetlenül az Apple Watch-ból hozhatják létre, tekinthetik meg és testreszabhatják Memoji-karakterüket. Ha már létrehozta a Memoji karakter az iPhone-on, megtalálja az Apple Watch-on is.

Az Alkalmazások képernyő megnyitásához nyomja meg az Apple Watch digitális koronáját. Itt válassza a „Memoji” alkalmazást.

Nyissa meg a Memoji alkalmazást az Apple Watch-on

Itt láthatja az összes elérhető Memojis listáját. Ha először használja a Memojit, lépjen a képernyő tetejére, és érintse meg a „+” gombot.

Most különböző jellemzőkkel láthatja el a testreszabást. Először válassza a „Bőr” opciót, majd a Digital Crown segítségével próbálja ki a különböző bőrszíneket. Húzza balra vagy jobbra az avatar attribútumainak megváltoztatásához. Például a Bőr részben testreszabhatja a színt, a szeplőket, az arcokat és a szépségjeleket.

Memoji hozzáadása és testreszabása az Apple Watch-on

Az összes testreszabási lehetőség megtekintéséhez érintse meg a „Vissza” gombot. Testreszabhatja a bőrt, a frizurát, a szemöldökét, a szemét, a fejét, az orrát, a száját, a fülét, az arcszőrzetét, a szemüvegét és a fejfedőjét.

Miután testreszabta karakterét, érintse meg a jobb felső sarokban található „Kész” gombot a Memoji mentéséhez.

Mentse testreszabott Memoji

Az új Memoji karakter mostantól elérhető lesz az Üzenetek alkalmazásban, és szinkronizálva lesz az iPhone készülékével (használhatja majd egy FaceTime-híváson).

ÖSSZEFÜGGŐ: A Memoji használata FaceTime-hívás közben iPhone-on és iPad-en

Hogyan használjuk a Memoji-t mint óralapot

Kifejezések Memoji matricákon

A Memoji alkalmazásnak az Apple Watchon a legmenőbb része az új Memoji óra arca. Miután engedélyezte, a Memoji karakter minden alkalommal megváltoztatja a kifejezést, amikor felemeli a csuklóját, vagy megérinti a képernyőt. Aranyos és szórakoztató.

A Memoji alkalmazásból bármely Memoji beállítható mint arca.

Nyissa meg az Apple Watch „Memoji” alkalmazását, és válasszon egy Memojit. Görgessen le a képernyő aljáig, és válassza a „Watch Face létrehozása” lehetőséget.

Hozzon létre Memoji Watch Face-t

Az Apple Watch most létrehoz egy új Memoji óraszámot.

Memoji matricák küldése az üzenetek használatával

Miután létrehozta a Memoji karaktert, Memoji matricákat küldhet az Üzenetek alkalmazásból (az iMessage használatával), és válaszolhat az üzenetre.

Ehhez nyissa meg az „Üzenetek” alkalmazást, és válasszon ki egy beszélgetést. Görgessen lefelé, és koppintson a „Memoji Stickers” ikonra.

Válassza a Memoji matricák lehetőséget az Üzenetek menüben

Ezután válasszon egy Memoji karaktert. Megjelenik az összes elérhető Memoji matrica. Koppintson egy matricára, hogy elküldje a csevegésbe.

Válassza ki és küldje el a Memoji matricát


Új az Apple Watch számára? Itt van a 20 Apple Watch-tippek, amelyekről tudnia kell!

ÖSSZEFÜGGŐ: 20 Apple Watch-tipp és trükk, amelyeket tudnia kell
Source link


77 Views 0 Ratings Rate it