A Microsoft 2021 decemberében leállítja a „Halo” Xbox 360 online szolgáltatásokat – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.25. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Főnök a 'Halo 4'-től
Microsoft

Minden játéknak napja van a napsütésben, és minden, aki online szerverekre támaszkodik, napnyugtával néz szembe. Halo játékok az Xbox 360-hoz elérik ezt a pontot, és a Microsoft bejelentette tervét bezárják az online szolgáltatásokat a 2021 decemberi játékokra. Jó hír, ha végigjátszod a játékot Főszakács Gyűjtemény, megúszod a darabolótömböt – egyelőre.

Az interneten megjelent blogbejegyzésben a Microsoft és a 343 Industries elmagyarázta a helyzetet. Az online szolgáltatásokat lehetővé tevő technológiák fenntartása az olyan játékokban, mint például Halo Reach, Halo 4, és mások, amelyeket Xbox 360-ra készítettek, évente egyre több időt vesz igénybe, ami elveszíti az erőforrásokat az újabb játékok létrehozásához és fenntartásához.

Ugyanakkor a játékok kora miatt egyre kevesebb játékos csatlakozik az online meccsekhez az idősebb játékokban. Tehát ez kettős csalás: egyre több szükséges erőforrás szükséges egyre kevesebb ellátáshoz. Valamit adni kellett, és ez a régi játékok.

Rengeteg figyelmeztetést kapsz. A Microsoft azt mondta, hogy nem zárja le az online szervereket „hamarabb”, mint 2021. december 18-án. Ez pedig a játék 360-as verzióit érinti, függetlenül attól, hogy milyen platformon használja a játékokat. Halo 3, Ha Xbox One-ra vagy Xbox X-re töltjük, továbbra is emulált Xbox 360-at használ, és ugyanazokat a mögöttes technológiákat. Kivételt képez az az eset, amikor a játékot a Master Chief Gyűjtemény. A Microsoft és a 343 Industries frissítette a beágyazott játékokat az Xbox One-on és azon kívül támogatott újabb technológiák használatához.

A csapat legújabb játéka, Halo 4, 2014-ben jelent meg, ami azt jelenti, hogy a Microsoft hét évig támogatja az adott játékot (az elkövetkező évet számítva), a többi játékot pedig még tovább. A nemkívánatos meglepetések elkerülése érdekében a vállalat eltávolította a játékok digitális megvásárlásának lehetőségét az üzletből.

És továbbra is képes lesz a játékot helyben játszani, akár kampányok, akár helyi párkereső szerverek segítségével. Ez csak online játék a Microsoft szervereivel, amely megszűnik. Az érintett játékok teljes listája a következő:

  • Halo: Érj el
  • Halo 4
  • Halo 3
  • Halo 3: ODST
  • Halo: Combat Evolved Anniversary
  • Spártai roham
  • Halo Wars

Élvezze az online időt, amíg még tud. A leállítás visszaszámlálása már megkezdődött.

Forrás: Microsoft
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it