A Microsoft Authenticator mostantól ingyenes jelszókezelőként is működik – tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.17. 64 Views 0 Likes 0 Ratings

64 Views 0 Ratings Rate it

A Microsoft Authenticator alkalmazás iPhone-on
BigTunaOnline / Shutterstock

Ha egy kétlépcsős hitelesítési alkalmazásra van szüksége, amely platformokon keresztül működik, a Microsoft Authenticator elég jó lehetőség. De most az egyik leghasznosabb hitelesítő lehet, amelyet az új Jelszókezelő képességeknek köszönhet. Egy új béta révén, A Microsoft Authenticator képes szinkronizálni és tárolni a jelszavakat az iOS, az Android és az Asztalon.

Ha azt találja, hogy minden webhelyhez és szolgáltatáshoz ugyanazt a jelszót használja, állítsa le. Ez szörnyű biztonság, és egy rettegett e-mailhez vezet a megsértett fiókokról, majd egy utat követ HaveIBeenPwned.

Ehelyett a jelszókezelő egyedi összetett jelszavak létrehozása és megjegyzése minden egyes használt webhelyhez és szolgáltatáshoz. Szeretjük az 1Password-t, de bizony drága.

A LastPass egy másik tisztességes lehetőség, amely kevesebbet fizet. De ha a maximális biztonságot részesíti előnyben, akkor valószínűleg használnia kell egy jelszókezelőt ÉS a kétlépcsős hitelesítési alkalmazás. De ez két alkalmazás kezelése.

Akárhogy is volt, a Microsoft bejelentette az Authenticator alkalmazás kibővítését, amely hozzáadja a jelszókezelési képességeket. Jelentkezzen be egy ingyenes Microsoft-fiókkal minden eszközén, és a jelszava szinkronizálódik, és automatikusan kitölti a csomót. A Microsoft Authenticator ingyenesen letölthető a webhelyről Android, iOS, és mint a böngésző kiterjesztése.

Az új funkció egyelőre a béta része, de gyorsan regisztrálhat. Csak lépjen be az alkalmazás beállításaiba, és keresse meg a béta részt. Váltson a Jelszó automatikus kitöltése lehetőségre, és kövesse az utasításokat.

Letöltés Microsoft Authenticator ma kezdje el a kétlépcsős hitelesítést és a jelszókezelést. Ne felejtsd el a böngésző kiterjesztés is.

Forrás: Microsoft keresztül Thurott
Source link


64 Views 0 Ratings Rate it