A Microsoft Store-ból vásárolt alkalmazások újratelepítése

Avatar Gadam | 2020.12.26. 33 Views 0 Likes 0 Ratings

33 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Windows Microsoft Store Logo Hero

Ha eltávolított egy Windows 10 alkalmazást, amelyet megvásárolt vagy letöltött a Microsoft Store és újra kell futtatnia, az alkalmazás újratelepítése egyszerű. Telepítheti az alkalmazást más számítógépekre is, amelyekbe ugyanazzal a Microsoft-fiókkal jelentkezik be. Itt van, hogyan.

Először nyissa meg a Microsoft Store-ot. Ha nem találja, nyissa meg a Windows 10 Start menüjét, írja be a „Microsoft Store” szót, majd kattintson a „Microsoft Store” ikonra, amikor megjelenik.

Nyissa meg a Start menüt, és keressen rá "Microsoft Store," majd kattintson a Microsoft Store ikonra.

Amikor megnyílik a Microsoft Store alkalmazás, kattintson az ellipszisekre (három pont) az ablak jobb felső sarkában, és válassza a menüből a „Saját könyvtár” lehetőséget.

A Microsoft Store-ban kattintson az ellipszisekre és válassza a lehetőséget "A könyvtáram" a menüből.

A „Saját könyvtár” részben megjelenik a Windows 10 alkalmazásainak listája, amelyeket megvásárolt vagy letöltött a Microsoft Store-ból.

A Microsoft Store "A könyvtáram" oldalt.

Alapértelmezés szerint megjelenik az összes alkalmazás listája, beleértve a már telepített alkalmazásokat is. A szűkítéshez kattintson az oldalsáv menü „Telepítésre kész” elemére, és megjelenik az Ön számítógépére még nem telepített alkalmazások listája.

A Microsoft Store-ban kattintson a gombra "Telepítésre kész" az oldalsáv menüjéből.

Ha segítségre van szüksége a lista további szűkítésében, a lista fölötti legördülő menük segítségével rendezheti a listát név, vásárlás dátuma vagy típus (alkalmazások vagy játékok) szerint.

A Microsoft Store-ban kategóriák, név vagy dátum szerint rendezheti az alkalmazásokat.

Miután megtalálta az újratelepíteni kívánt alkalmazást, kattintson a mellette található „Telepítés” gombra.

Kattints a "Telepítés" gombra az alkalmazás neve mellett a listában.

A Windows 10 letölti a Microsoft Store-ból és automatikusan telepíti. A telepítés befejezése után elindíthatja az alkalmazást a listában található „Indítás” gombbal, vagy egyszerűen futtathatja a Start menüből.

Ha további alkalmazásokat kell újratelepítenie, kattintson a Microsoft Store „Saját könyvtár” oldalán található mindegyik gombra. A több letöltést és telepítést automatikusan kezeljük. Boldog számítástechnikát!

ÖSSZEFÜGGŐ: A Windows 10 áruház megismerése[ad_2]
Source link


33 Views 0 Ratings Rate it