A Modder 30 évvel később sugárkövetési grafikát ad a Super NES-nek – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.18. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

A SuperRT chip sugárkövető grafikát futtat a Super Famicom-on
Ben Carter

sugárkövetés a divat a játékban jelenleg, az NVIDIA keményen nyomja a PC-n, míg a PS5 és az Xbox Series X büszkélkedhet vele a konzolos világban. De ha megfelelő felszereléssel rendelkezik, akkor szinte bármi működésbe hozhatja a sugár által követett világítást … beleértve az 1990-ben kiadott konzolt: a Super NES-t.

Legalább tudsz ha Ben Carter vagy, mérnök és moderátor, aki saját egyedi grafikus feldolgozó chipet hozott létre az eredeti Super Famicom számára (a Super Nintendo neve Japán szülőterületén). Tervezésén alapul a Super FX kiegészítő chip, amelyet a korai 3D-s játékok láttak Starfox, Carter „SuperRT” verziója hozzáadódik egy De10-Nano FPGA fejlesztõ táblához, hogy növelje a konzol saját kicsinyített grafikus erejét.

Az eredmény egy sokszögű grafikával és szembetűnő sugárkövető fényhatásokkal rendelkező, egyedi videó bemutató, amely hólyagos 20 másodpercenkénti képkocka sebességgel és 200 x 160 felbontással működik. Ez olyan dolog, hogy még az eredeti PlayStation sem lenne nagyon büszke, de technikailag sugárkövetés a Super Nintendón. Ha más nem, ez egy csodálatos technikai eredmény, különösen, ha látja az egyedi vezetékezési munkát, amelyre az új tábla valójában a hardverrel való interakcióhoz volt szükség.

Forrás: Ben Carter (Shironeko Labs) keresztül Gizmodo[ad_2]
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it