A nemrégiben lejátszott lista törlése a Spotify-on

Avatar Gadam | 2020.12.12. 181 Views 0 Likes 0 Ratings

181 Views 0 Ratings Rate it

Spotify logó

Köszönhetően a Spotify „Nemrégiben játszott” részének, nincs rejtve titkos zenei sikereid. Ha titokban szeretné tartani zenei szokásait, akkor ezeket a lépéseket követve törölnie kell a bejegyzéseket a Spotify „Legutóbb játszott” listájáról.

Ez csak a Spotifyt használó felhasználók számára lehetséges ablakok vagy Mac asztali alkalmazás. Sajnos a „Legutóbb játszott” listát nem lehet törölni a mobilalkalmazás vagy a segítségével Spotify weblejátszó, de a bejegyzések törlése az asztali alkalmazás segítségével eltávolítja őket minden összekapcsolt alkalmazásból is (beleértve a mobileszközöket is).

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet hallgatni a Spotify-t csak a webböngészővel

Ha törölni szeretné a „Legutóbb játszott” listáját, először nyissa meg a Spotify alkalmazást PC-jén vagy Mac-jén. A bal oldali menüben kattintson a „Legutóbb játszott” lehetőségre.

A Spotify asztali alkalmazásban nyomja meg a gombot "Legutóbb játszott" fülre a bal oldali menüben.

A „Legutóbb játszott” menüben megjelenik a korábban lejátszott dalok, albumok és előadók listája.

Az elérhető beállítások megtekintéséhez vigye az egeret a felsorolt ​​borítók egyikére. Újra lejátszhatja, felveheti a „Kedvelt dalok” listájába, vagy teljesen eltávolíthatja az elemeket.

Ha el akarja távolítani az elemet a „Legutóbb játszott” listáról, kattintson a hárompontos menü ikonra.

Vigye az egérmutatót a "Legutóbb játszott" listát, majd nyomja meg a hárompontos menü ikont.

A megjelenő opciók menüben kattintson az „Eltávolítás a legutóbb játszottakról” lehetőségre.

megnyomni a "Eltávolítás a legutóbb játszottak közül" lehetőség a bejegyzés törléséhez a Spotify-ból "Legutóbb játszott" lista.

A gombra kattintás után az elem eltűnik a „Legutóbb játszott” listából. Ez eltávolítja az elemet a fiókjához kapcsolt más Spotify-eszközökről is, beleértve a mobileszközöket is.

Sajnos nincs mód a „Legutóbb játszott” lista egy lépésben történő törlésére, ezért meg kell ismételnie ezeket a lépéseket az egyes bejegyzések törléséhez.
Source link


181 Views 0 Ratings Rate it