A Nest Hub Max felhasználói most elkezdhetnek csoportos videohívásokat folytatni a Zoom segítségével – Tekintse át a Geek alkalmazást

Avatar Gadam | 2020.12.14. 21 Views 0 Likes 0 Ratings

21 Views 0 Ratings Rate it

Nest Hub Max Zoom hívással a konyhapulton
Google

Bár a Nest Hub Max képes volt rá csoportos videohívásokat kezdeményezhet nyár óta a Google Duóban vagy a Meetben, most is frissítve a Zoom használatához, is. A funkció korai előnézete ma kezdődik, így ha van Hub Max és szereti a Zoomot, figyelje az új funkciót.

A Google a Google Wifi és a Nest Wifi frissítésével is frissítette a videokonferenciák automatikus felismerését és rangsorolását a Google Meet és a Zoom találkozókon. Így kevésbé valószínű, hogy a videohívás nem fog befagyni, és hogy az internetkapcsolata szilárd marad (legalábbis a végétől). A Google azt is javasolja, hogy hívása közben helyezze el a Nest Hub Max-et az útválasztó közelében, hogy a lehető legjobb kapcsolatot biztosítsa.

Nehéz lehet összes rokonát összezavarni és egyszerre videohívásba vonni őket, így a következő lépések végrehajtásával egy jövőbeli hívás létrehozásához kissé megkönnyítheti a dolgokat:

  • A Google Meet használata: Hozzon létre egy Google Naptár meghívót a következő ünnepi videohívás dátumával és idejével. Találkozónként legfeljebb 100 embert hívhat meg. A meghívóban kattintson a „Google Meet videokonferencia hozzáadása” lehetőségre, másolja az értekezlet azonosító linkjét, és illessze be a meghívóba (vagy a csoportos csevegésbe vagy az előnyben részesített üzenetkezelő rendszerbe).
  • A Zoom használata: A meghívó létrehozása előtt össze kell kapcsolnia Zoom-fiókját Google-fiókjával. Ezután ugyanúgy állítja be a meghívó e-mailt, mint egy Google Meet híváshoz, de helyette egy Zoom értekezlet azonosítót is megad. Ezután elküldheti az e-mailt minden szeretteinek.

Ha mégis úgy dönt, hogy a Nest Hub Max videobeszélgetésre használja a Zoom vagy a Google Meet szolgáltatásban, akkor csak annyit kell tennie, hogy itt az ideje: „Hé, Google, csatlakozzon a következő találkozómhoz”. Zoomolás jelenleg is működik a Google-on, az Echo Show és a Portal intelligens kijelzőin.

A nagyítás integrációja ma kezdődik az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban. A Google Meet hívások korlátlanok maradnak (legalábbis legfeljebb 24 óráig) 2021. március 31-ig, így Ön és tiéd akármeddig beszélgethet akarsz.

Forrás: Google
Source link


21 Views 0 Ratings Rate it