A Netflix Android App mostantól csak hangos lejátszást kínál, a szolgáltatás lassan jelenik meg – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.17. 98 Views 0 Likes 0 Ratings

98 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Nő hallgatja a Netflix logóval ellátott fejhallgatót
Merla / Shutterstock.com

Megnéztem minden egyes epizódját Star Trek, többször a 90-es évek sorozatához. Nem kell látnom őket, hogy megtudjam, mi folyik itt, főleg, hogy ilyen nagy kiállítás-nehéz show. A Netflix egy funkciót készített csak nekem (és még több millió embernek): a csak hangos videók lejátszásának lehetőségét Androidon fut.

A felhasználók, akik hozzáférnek a funkcióhoz, egy nagy, barátságos „Video Off” gombot láthatnak. Van egy olyan beállítási lehetőség is, amely a Csak hang módot alapértelmezés szerint mindig be- vagy kikapcsolhatja, vagy fejhallgató vagy hangszóró csatlakoztatásakor aktiválható.

A Review Geek csapatának gyors felmérése alapján úgy tűnik, hogy a szolgáltatás nagyon lassan indul ki, mivel egyikünknek sincs meg. És nem tudjuk, hogy csak hangos videó játszik-e a háttérben, miközben más dolgokat csinálsz az Android-on (aminek lenne értelme), vagy egy mini-lejátszó ablakban jelenik meg egy üres videóval (ami valamivel kevesebb értelem). Az sem világos, hogy a hang streamingje csak kevesebb adatot használ-e fel, ami nagyon jó lenne, ha műsorokat akarna hallgatni, miközben éppen tartózkodik.

Feltehetően a csak audio opció valamikor elérni fogja az iOS-t.

Forrás: Android rendőrség[ad_2]
Source link


98 Views 0 Ratings Rate it