A Netflix intrók automatikus átugrása a Google Chrome-ban

Avatar Gadam | 2020.12.18. 36 Views 0 Likes 0 Ratings

36 Views 0 Ratings Rate it

Netflix logó látható egy laptopon
JL KÉPEK / Shutterstock

Netflix lehetőséget kínál az intrók kihagyására a tévéműsorokban. De nem működik automatikusan, ami azt jelenti, hogy minden epizódhoz ki kell választania. Szerencsére rengeteg van Google Chrome bővítmények amely gondoskodhat az Ön számára az „Átugrani az ugrásról” gombra.

Automatikus átugrás

A telepítés után ez az ingyenes böngészőbővítmény automatikusan rákattint a „Bevezetés átugrása” gombra, amint megjelenik a webböngészőben. Csak annyit kell tennie, hogy felkeresi a Google Chrome Internetes áruházat, és letölti a számítógépére.

Ehhez látogassa meg aAutomatikus átugrás”Listára, és kattintson a kék„ Hozzáadás a Chrome-hoz ”gombra.

Töltse le az Auto Skip Intro Chrome kiterjesztést

Nem kell manuálisan engedélyeznie a kiterjesztést – a telepítés befejezésének pillanatában kezdődik. Ha már Netflix videót játszik le egy lapon, feltétlenül töltse be újra, hogy ez a kiterjesztés működjön.

A Intro Netflix Chrome kiterjesztés kihagyása

Ezenkívül az „Automatikus átugrás” átugorja a korábbi epizódok korábbi összefoglalóit, amelyek gyakran egy új kezdetén játszódnak le. Ez a funkció szintén alapértelmezés szerint be van kapcsolva.

Az Auto Skip Intro elvégzi a munkát, de egyáltalán nem teszi lehetővé az élmény személyre szabását. Például, ha van olyan műsor, amelyiknél szívesebben nézi a bevezetőket, akkor az egyetlen lehetőség az Automatikus átugrási átugrás kiterjesztésének letiltása vagy törlése.

Netflix Extended

A Netflix Extended azoknak szól, akik nagyobb irányítást keresnek. Az Auto Skip Intro-hoz hasonlóan nincs szükség arra, hogy manuálisan kihagyja az intrókat a Netflixen. De ezzel együtt további eszközökkel is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a Netflix weblejátszó számos más elemének testreszabását.

Miután telepítette a Chrome Internetes áruházból, Netflix Extended automatikusan működik, kihagyja az intrókat és az összefoglalókat anélkül, hogy ujját kellene emelnie.

Ezenkívül zöld pontot ad a Netflix lejátszón a Chrome-ban. Mutasson az egérrel, és kattintson az apró fogaskerék ikonra a további funkciók és beállítások megtekintéséhez.

Kattintson a fogaskerék-beállítások ikonra a Netflix Extended alkalmazásban

A „Segéd” lapon kiválaszthatja, hogy át szeretné-e hagyni az előnézeteket és az intrókat.

Engedélyezze az automatikus intro-átugrást a Netflix Extended-en

Ugyanebben a szakaszban talál egy lehetőséget olyan elemek cenzúrázására, amelyek potenciálisan ronthatják a műsort, például epizódok leírása, miniatűrök és egyebek. Ezenkívül a „Video” fülön beállíthatja a lejátszás sebességét.

A Netflix spoilereket elmoshatja a Netflix Extended szolgáltatással

ÖSSZEFÜGGŐ: Miért kérdezi a Netflix „Még mindig nézed?” (és hogyan lehet megállítani)
Source link


36 Views 0 Ratings Rate it