A NewEgg, a Nike és az More csomagjait késleltetheti a UPS – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.06. 27 Views 0 Likes 0 Ratings

27 Views 0 Ratings Rate it

Egy utcán kanyarodó UPS teherautó.
MikeDotta / Shutterstock

Érdemes lehet ügyelni arra, hogy mely cégek rendelnek ajándékokat az ünnepi szezonban. A Wall Street Journal szerint, A UPS azt mondta sofőrjeinek, hogy hagyják abba a csomagok átvételét hat kereskedőtől, köztük a Nike-tól és a NewEgg-től. Úgy tűnik, hogy a szóban forgó vállalatok elérték a hajózási társaság maximális kapacitáskorlátjait, ami késleltetett megrendeléseket eredményezhet.

Amint arról a Wall Street Journal beszámolt, a hírek a UPS Drivers-nek küldött belső üzenetküldés útján érkeznek. Több illesztőprogram megerősítette az üzenetet, és maga a UPS sem tagadja a jelentést. A feljegyzés szerint a járművezetőknek kivétel nélkül le kell állítaniuk a Gap, az LL Bean, a Hot Topic, a Nike, a Macy’s és a Newegg csomagcsomagjait.

A nyilatkozat a CNBC-nek, a hajózási társaság elmagyarázza, hogy a UPS az ünnepi szezonban „meghatározott kapacitásallokációval rendelkezik” ügyfelei számára.

„Dolgoztunk nagy lakossági ügyfeleinkkel annak biztosítása érdekében, hogy tisztában legyenek a számukra rendelkezésre álló kapacitással” – mondta Glenn Zaccara, a UPS médiakapcsolatokért felelős igazgatója a CNBC-nek. „Ha a kereslet meghaladja a tervezett kiosztást, a UPS„ együtt fog működni nagyobb ügyfeleinkkel annak biztosítása érdekében, hogy a mennyiség felemelkedjen és elszálljon, amikor több kapacitás válik elérhetővé hálózatunkban ”.

Sok kiskereskedő, köztük amazon, Dell, és Legjobb vásárlás, jóval a hálaadás előtt indította a „fekete pénteket”. Az ötlet az volt, hogy elosztják az eladásokat, és ösztönözzék a vásárlókat online vásárlásra, hogy megakadályozzák a fizikai üzletekben a túlzsúfoltságot. Sok vásárló megfogadta a tanácsunkat megrendelje a lehető leghamarabb elkerülni az idei szállítási késéseket.

Bár a UPS nem erősíti meg vagy tagadja, hogy elzárta a hat kiskereskedőt a szállítmányoktól, úgy tűnik, amit mond, ez megmagyarázza a helyzetet. A vállalat csak annyi csomagot tud szállítani; az erőforrások végesek. A nagy és kicsi kiskereskedőkkel szembeni „tisztességesség” szintjének fenntartása érdekében mindegyiknek maximális számú szállítmánya van, amelyet az ünnepi időszakban igényelhet.

Ennek segítenie kell a vállalatot abban, hogy ne mondjon nemet a csomagok kisebb cégeknek történő szállítására, mert egy nagyobb kiskereskedő túl sokat szállított ahhoz, hogy a UPS kezelni tudja. Úgy tűnik, hogy a Gap, az LL Bean, a Hot Topic, a Nike, a Macy’s és a Newegg elütötte a UPS által meghatározott korlátokat, és ez késésekhez vezethet a vállalatok számára.

Egyelőre nem világos, hogy a UPS milyen hamar kezdi újra átvenni a csomagokat a vállalat számára. Feltételezhető, hogy a vállalatok más lehetőségekhez fordulnak, például a FedExhez és a DHL-hez, de ha az értékesítés erős, akkor ezek a vállalatok viszont túlterheltek lehetnek. Ha azt tervezte, hogy cipőket rendel a közvetlenül a Nike-tól, vagy a NewEgg számítógépes alkatrészeit, érdemes megfontolnia az alternatívákat, hogy időben megkapja az ajándékokat.

Érdemes egy másik forrást vagy piactért igénybe venni az ajándékokért, vagy ellenőrizni, hogy a vállalatok milyen szállítási lehetőségeket kínálnak a fizetés során. Egy biztos: ne várja meg, hogy online megrendelje az ajándékokat, ha karácsonyig meg akarja kapni őket. És ne várja meg az ügyfélszolgálatot sem. Ebben az évben minden tovább tart.

keresztül Wall Street Journal
Source link


27 Views 0 Ratings Rate it