A Newegg néhány PC-s hardverkombinációt az új visszatérési irányelvekkel teljesen vagy semmit sem készít – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.16. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Newegg kombinált ügyletek

Évek óta Newegg népszerű PC-hardver-összetevőket csomagolt össze kombinált kedvezménnyel. Lehet vásárolni egy csomagot és visszaküldeni az egyes alkatrészeket, feladva a kombinált kedvezményt, de megtartva azokat a tételeket, amelyeket nem adott vissza. A felülvizsgált házirendnek köszönhetően egyes Newegg kombóügyletek esetében ez már nem így van: egyes kombókat csak teljes egészében lehet visszaküldeni, az összes komponenst beleértve.

Néhány Newegg-ügyfelek gőzerővel készülnek erre a kis verzióra, és azt állítják, hogy azt úgy tervezték, hogy nem kívánt extra alkatrészekkel ragaszkodjon hozzájuk, miközben nehezen megtalálható alkatrészeket árusítanak, például a legújabb NVIDIA RTX 3000 sorozatú grafikus kártyákat vagy versenyképes AMD processzorokat. Bár ez minden bizonnyal lehetőség (lásd a kiskereskedők csak játékkonzol „csomagokat” árulnak túlárazott kiegészítőkkel valami hasonlóért), van egy másik magyarázat. A Newegg megpróbálhatja visszatartani a szkalpereket attól, hogy hatalmas mennyiségű alkatrészt vásároljanak kiskereskedelemben, és felfújt áron adják el. A skalperek kényszerítése extra alkatrészek vásárlására csökkentené a haszonkulcsukat és többletköltséget jelentene számukra.

Reddit felhasználó letöltötte az eredeti visszaküldési szabályzatot Archive.org, nem említve a kombinált vásárlások teljes visszaküldésének előírását, kivéve, ha a kedvezmény nagyobb, mint a visszaküldött termék ára. Az új politika, most él a Newegg támogatási oldalán, hozzáteszi a következőket:

Egyes kombóknak tilos visszatéríteniük az egyes termékeket visszatérítésért, és azokat teljes egészében vissza kell adni. Részletesebb információkért lásd a kombinált termékoldalat.

Még az agresszív kombinált üzletkötések mellett is úgy tűnik, hogy az új RTX 3000 kártyák többsége vagy egésze elfogyott a Neweggnél – még akkor is, ha más alkatrészekkel együtt csomagolva csak egy-két dollárt spórolhat meg. Hogy ez a kártyagyártók alacsony készletének tünete, vagy a kapzsi kártyaolvasók erőfeszítései, vagy a kettő kombinációja, kívülről nem lehet meghatározni.

Bármi is legyen a szándék, az igény szerinti grafikus kártyák fenntartása olyan kombinált ügyletekhez, amelyek tartalmazzák azokat a hardvereket, amelyeket az ügyfelek nem akarnak, mindenkit fel fog haragítani, különösen a PC-s játékosok számára, akiknek csak az egyetlen komponensre van szükségük egy erőteljes frissítéshez. A Newegg megoldása a skalperek elleni küzdelemre – vagy az ön értelmezésének függvényében a saját eladások növelésére – a legjobb esetben is inegegáns.

Forrás: Forró hardver[ad_2]
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it