A Nintendo Switch képernyőképeinek átmásolása Mac-re USB-n keresztül

Avatar Gadam | 2020.12.06. 56 Views 0 Likes 0 Ratings

56 Views 0 Ratings Rate it

Nintendo Switch Console Hero Ver 3
Nintendo

Ha képernyőképeket vagy videókat szeretne átmásolni a Nintendo Switch-ről Mac-re USB-kábelen keresztül, akkor ez most már lehetséges Rendszerfrissítés 11.0.0 vagy későbbi. Csak az Android File Transfer nevű ingyenes programot kell használnia a macOS-on – itt állíthatja be.

Amire szüksége lesz

Mielőtt elkezdené, győződjön meg arról, hogy a kapcsolója az frissítve a 11.0.0 vagy újabb rendszerre. A frissítés egyszerű a Switch Beállítások alkalmazásában. Csak válassza az oldalsávon a „Rendszer” lehetőséget, majd válassza a „Rendszerfrissítés” lehetőséget.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Nintendo Switch frissítése

Szüksége lesz egy kompatibilisre is USB-C kábel ez teljesen bekötött az adatok küldéséhez, nem csak töltéshez. Vegye figyelembe azt is, hogy ez a technika nem fog működni a Switch dokkolón keresztül. Az USB-kábelt közvetlenül a kapcsoló alján található USB-C portba kell csatlakoztatnia.

Amikor a kábel készen áll, töltse le és telepítse az Android File Transfer alkalmazást a Mac-en. Ezt az ingyenes segédprogramot a Google hozta létre, és támogatja a Media Transfer Protocol (MTP) protokollt, amelyet a Switch használ a fényképek USB-n történő továbbítására. Az Android-eszközök is használják ezt a protokollt, de a Mac-ek nem támogatják azt, ezért a Google hozta létre ezt a segédprogramot.

Pillanatképek és videók átvitele a Nintendo Switch-ről Mac-re USB-n keresztül

A médiaátvitel megkezdéséhez csatlakoztassa az USB-C kábelt a kapcsoló aljához, majd a másik végét a Mac USB-portjához. Keresse meg a kapcsoló Főmenüjét, majd érintse meg a Rendszerbeállítások ikont (a fogaskerék körben).

A Switch HOME menüben válassza a lehetőséget "Rendszerbeállítások" fogaskerek ikon.

A „Rendszerbeállítások” részben válassza az oldalsáv „Adatkezelés” elemét.

Válassza a Rendszerbeállítások váltása elemet "Adatkezelés."

Görgessen lefelé, és válassza a „Képernyőképek és videók kezelése” lehetőséget.

A Switch-ben "Adatkezelés," válassza "Képernyőképek és videók kezelése."

Válassza a „Másolás számítógépre USB-kapcsolaton keresztül” lehetőséget.

A Switch-ben "Képernyőképek és videók kezelése," válassza "Másolás számítógépre USB-kapcsolaton keresztül."

A Switch megpróbál csatlakozni a Mac számítógépéhez. Ha ez sikerül, megjelenik a „Csatlakoztatva a számítógéphez” előugró ablak.

A csatlakozás után megjelenik a "Csatlakoztatva a számítógéphez" üzenetet a kapcsolón.

Mac-en nyissa meg az Android File Transfer (a korábban letöltött szoftvert). Megjelenik a kapcsoló szoftvercímeinek megfelelő mappák listája. Az egyes mappákban képernyőképeket vagy videofájlokat láthat az adott játékból vagy alkalmazásból.

Tipp: A Switch rendszer menüiben készített képernyőképeket az „Egyéb” mappában tároljuk.

A Switch képernyőképek és videók listája mappák szerint rendezve, ahogy azt a Mac fájlok Android fájlátvitele látja.

Képek vagy videók Mac számítógépre történő átviteléhez egyszerűen húzza őket bármely Finder ablakba vagy az asztalra. Húzhat egyes fájlokat vagy mappákat, vagy kiválaszthatja azok csoportját.

Húzza a Nintendo Switch képernyőképeket az Android File Transfer alkalmazásból a Mac asztalára.

Amint áthúz egy képernyőképet vagy videofájlt, az automatikusan átmásolódik a Mac számítógépére. Ha végzett, zárja be az Android File Transfer alkalmazást a Mac számítógépén, majd a Váltás képernyőn érintse meg a „Disconnect” elemet. Az USB-kábelt is kihúzhatja.

Ha valamilyen okból kifolyólag az USB-kapcsolat nem működik, próbáljon meg egy másik kábelt vagy portot használni a Mac számítógépén. És ha minden más nem sikerül, akkor is át képernyőképeket a Mac-re microSD-kártyán keresztül.

ÖSSZEFÜGGŐ: Pillanatképek átvitele a Nintendo Switchről számítógépre
Source link


56 Views 0 Ratings Rate it