A OnePlus 8T koncepció megváltoztatja az értesítések hátsó borítójának színét – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.22. 28 Views 0 Likes 0 Ratings

28 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

OnePlus 8T koncepció
OnePlus

Nagyon sok olyan koncepciómodul létezik, amelyek demo videóként léteznek, és valójában soha nem látnak napvilágot. A OnePlus nem ezt teszi: tavaly a Concept One-t a CES-re hozta hogy megmutassa „eltűnő” hátsó kamera modulját. Idén nincs személyes CES, de van egy új OnePlus koncepció, ezúttal a 8T alapján.

A OnePlus finomította azt a színváltó üveg hardvert, amely a 8T Concept előző koncepciójának készülékében volt. Ezúttal az egész készülék hátulján elterjedt (ami úgy tűnik, hogy megosztja más hardvereinek nagy részét a pár hónappal ezelőtt forgalomba került OP 8T). A hátsó burkolat hullámos mintái színét off-ezüstből kékbe változtatják, amelyet a telefon hardverével szabályozott elektromos áram vezérel.

Az előző koncepcióhoz hasonlóan ez az alkalmazás is szinte teljesen stílusos. Technikailag használható értesítések vagy hívásjelzések megjelenítésére, de be- és kikapcsolási jellege korlátozni látszik a hasznosságát. De a 8T Concept tartalmaz egy, a kamera modulba ágyazott „radar” érzékelőt is, amely az 5G frekvenciákhoz hasonló mm-hullámokat bocsát ki és érzékel (amelyek nem zavarják a vezeték nélküli teljesítményt). Ezt fel lehet használni gesztusvezérlésre, az a la Google már elhagyott Soli technológiájára, vagy akár a légzés detektálására is.

A Concept One divatos fényképezőgép-burkolata és bőrteste nem tett belőle kiskereskedelmi terméket, és valószínűtlennek tűnik, hogy a 8T Concept színváltó paneljei is így legyenek. De úgy tűnik, hogy a OnePlus még nem kész elengedni az ECMF (Electronic Colour, Material and Finish) fejlesztését. Láthatjuk, hogy ezt a következő években valamilyen módon megvalósítják, különösen, ha a OnePlus úgy érzi, hogy horogra van szüksége a feltörekvő összecsukható formatervezési mintákkal való versenyzéshez.

Forrás: OnePlus fórum[ad_2]
Source link


28 Views 0 Ratings Rate it