A Partizion megmentett a fülhallgatóm önállóságából – Geek

Avatar Gadam | 2020.12.24. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

Ha te Kövess a Twitteren, akkor valószínűleg már tud a vakmerő életmódom meggyőződéses „soha ne zárj be egy lapot” okáról. Ez egy domb volt, amelyen nagyon sokáig hajlandó voltam meghalni, de nemrégiben találtam egy eszközt, amely teljesen megváltoztatta a böngészőm használatát. Ezt hívják Partizió, és csodálatos.

Szóval, itt van a dolog. Bármelyik pillanatban megnézheti a számítógépemet, és 2-4 Chrome-ablak között találhat bármit, mindegyikben 5-30 fül lehet. Ablakok lennének munkakutatásra, hobbikra (gitár és / vagy kerékpárok – néha külön ablakokban), holmikra, amelyeket el szeretnék olvasni vagy később hivatkozni szeretnék, és másokra. Őrültség volt, de ez egy olyan rendszer, amelyet olyan régóta használok, hogy csak nekem működött.

Természetesen ez hatalmas ütés a rendszer erőforrásain. Alapvetően a Chrome-ban élek, amelyről tudni lehet, hogy egyedül RAM disznó – töltsd be ezt a dolgot négy ablakkal, például 82 füllel, és ugh. Régóta használok olyan eszközöket, mint A Nagy Felfüggesztõ hogy ellensúlyozzam óriási laphadseregem RAM-felhalmozását, de ez nem foglalkozik a tab-hadsereg nagyobb kérdésével.

A partizion olyan, mint a könyvjelzők, de jó

Adja meg a Partiziont. Olvastam erről a kiterjesztésről / webes eszközről a ZDneten pár héttel ezelőtt, és úgy gondoltam, hogy úgy néz ki, mint amit életemben felhasználhatok. Alapvetően ez a fülek gyűjtésének és rendszerezésének módja a későbbi eléréshez könyvjelzők, listák vagy több ablak használata nélkül. Tehát ahelyett, hogy különféle Chrome ablakok lennének mindenhez, amit kéznél akarok tartani, most létrehozhatok egy új gyűjteményt a Partizionban, hozzáadhatok lapokat ehhez a gyűjteményhez, és a lehető legkevesebbet tarthatom a böngészőben. Új év, új én és minden.

Képernyőkép a Partizion munkaterületéről több aktív gyűjtemény mellett
Saját munkaterületem több kollekcióval.

A Partizion több „munkaterületre” van bontva, és abból, amit meg tudok mondani, korlátlan számod lehet – mindegyikhez hozzárendelhetsz egy-egy egyedi hangulatjelet is, amit szeretek. Szeretek egyszerűvé tenni a dolgokat, ezért csak kettővel dolgoztam: Személyes és Munka. Ezen munkaterületeken belül létrehozhat gyűjteményeket. Ezeket könyvjelzőmappáknak tekintheti, amelyek nem abszolút szívók.

Amikor regisztrál a Partizionra, létre kell hoznia egy fiókot, így minden munkaterülete és gyűjteménye szinkronizálódik az eszközök között is. Ez könnyen az egyik kedvenc dolgom a Partizionban, mivel gyakran váltok több számítógép között.

Minden olyan dolog gyűjtésével kezdtem, amelyhez általában új böngészőablakom lenne: munka kutatás, gitár és kerékpár dolgok. A gyűjtemények gyorsan elágaztak, szemcsésebb szervezéssel, mint amit más rendszerekkel használtam. Most konkrét gyűjteményeim vannak azokról a dolgokról, amelyeket később el akarok olvasni, erősítő edzésről, kerékpáros edzésről, gitárról és még sok másról a munka és a személyes munkaterületek között. Ez nagyszerű.

A gyűjteményeket saját kis „böngészőablakként” tekintem, ha akarod. De nem veszik igénybe azt a rengeteg forrást, amelyet a teljes ablakok igénybe vennének. Ugrálhat a gyűjteményeken és megnyithatja az egyes füleket, ha szükséges, vagy nyomja meg a „nyitás” gombot, hogy egyszerre felhúzza őket. Szeretem ezt a funkciót egy három fülből álló kis gyűjtemény miatt, amelyet mindig együtt nyitok meg. A Partizion ezt három kattintástól csak egyig vitte. Könnyű peasy.

Képernyőkép a Partizionban lévő gyűjteményről a "nyisd ki" gomb kiemelve, amely megnyitja a gyűjtemény összes fülét
Egy kattintással megnyithat egy teljes gyűjteményt.

Még mindig béta verzióban van, de nagyszerű lehet

Mindez azt mondta, hogy a Partizion nem tökéletes (bár még mindig korai fejlesztés alatt áll, ezért folyamatosan haladunk). Például szeretném, ha rákattinthatnék egy gyűjteményen belüli fülre, és azonnal megnyithatnám azt a lapot – a jelenlegi állapotában a gyűjtemény mezőben bárhová kattintva csak megnyílik az a gyűjtemény. Vigye az egérmutatót a megnyitni kívánt bejegyzés fölé, és kattintson a „Megnyitás” mezőre. Pedig ez egy kisebb bepillantás.

Végül itt van a költség. Soha nem számítok arra, hogy valami értelmes funkciót kínáljon ingyenesnek, bár van egy közös (és egyszerűen fogalmazva: rossz) gondolkodásmód, hogy a böngészőbővítményeknek ingyeneseknek kell lenniük. A partizion nem ingyenes, bár kéthetes ingyenes próbaverziót kínál. Ezt követően fizetnie kell, hogy továbbra is használhassa.

Jelenleg regisztrálhat, és bekapcsolhatja a havi 4 dolláros (évente számlázott) béta árképzést. Azt mondják, hogy a béta időszak hamarosan véget ér, és az ár emelkedni fog, bár a pontos árképzési modellről és a tervekről még döntenek. Akárhogy is, zárolhatja a havi 4 dolláros árat, ha a béta vége előtt regisztrál.

Eddig ennek az önjelölt fülhallgatónak minden fillért megért.
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it