A Photoshop régi visszavonási billentyűparancsainak engedélyezése

Avatar Gadam | 2020.12.15. 47 Views 0 Likes 0 Ratings

47 Views 0 Ratings Rate it

A photoshop visszavonja az előnézeti képet
Michael Crider

Nem minden változás a legjobb; néha csak vissza akarja vonni őket. Így érzek az Adobe Photoshop jelenlegi visszavonási / újbóli billentyűparancsaihoz. Így lehet visszahozni a régit – és sokkal jobbat – a klasszikusba.

Hogyan működtek a Photoshop régi visszavonási parancsikonjai

Gyors frissítés: Évek óta a Photoshop egy igazán praktikus visszavonási / újbóli billentyűparancsot állított fel. Valaminek visszavonásához nyomja meg a Control + Z billentyűkombinációt (Mac gépen a Command + Z billentyűkombinációt). Ha ismét megnyomja, visszavonja a visszavonást. Más szavakkal, megismételné az éppen visszavont lépést. Ez nagyszerű volt a képeken végrehajtott változtatások és szerkesztések gyors összehasonlításához.

Például kikapcsolhat különféle rétegeket, hozzáadhat egy maszkot vagy festhet néhány részletet, majd a Control + Z (vagy a Command + Z) használatával gyorsan be- és kikapcsolhatja a végrehajtott módosításokat, hogy közvetlenül hasonlítsák össze a hatásukat. Nagyon hatékony módszer volt arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a változtatások jobbak-e nem borzalmasan szerkesztetted a képeidet.

képernyőkép a photoshop előzményeiről
A Photoshop History States dokumentálja az Ön által végrehajtott minden műveletet.

Ami egynél több lépés visszavonását illeti? Használhatja a Control + Alt + Z (vagy a Command + Option + Z Mac gépen) parancsikont lépjen vissza a különböző dokumentumtörténeti állapotokon. A Control + Shift + Z (vagy a Command + Shift + Z Mac gépen) ismét előrelépne rajtuk. Egyszerű!

Sajnos, bár ezeket a billentyűparancsokat sokan szerették, megsértik a szinte univerzális visszavonás / újbóli billentyűparancs-konvenciót. Tehát a Photoshop legújabb verzióiban az Adobe a hagyományosabb Control + Z (vagy Command + Z Mac gépen) segítségével annyi lépést vonhat vissza, amennyit csak akar, és a Control + Shift + Z (vagy Command + Shift + Z) Mac-en) az egyes lépések újbóli elvégzéséhez.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan javítsunk (szinte) bármilyen digitális fényképet automatikus javítás nélkül

Van egy billentyűparancs az előző előzményállapotra váltáshoz (Control + Alt + Z vagy Command + Option + Z). Azonban, a funkció nem egészen ugyanaz és nem minden helyzetben működik.

Nyilvánvaló, hogy teljesen egyértelmű, hogy a dolgokat a régi módon szeretem – bár látom, hogy az új módja van. A jó hír az, hogy a billentyűparancsok kiválasztása olyan egyszerű, mint a váltás.

Aktiválja a Photoshop klasszikus visszavonási parancsikonjait

A régi visszavonási parancsikonok visszahozásához nyissa meg a Photoshop alkalmazást, majd kattintson a Szerkesztés> Billentyűparancsok elemre.

Jelölje be a „Régi visszavonási parancsikonok használata” jelölőnégyzetet, majd a módosítások mentéséhez kattintson az „OK” gombra.

a régi visszavonási parancsikonok bekapcsolása a Photoshopban

A Photoshop következő elindításakor visszatér a régi szép időkhöz.
Source link


47 Views 0 Ratings Rate it