A Prime Gaming tagok ingyenes „őszi srácok” téli leütéses jelmezt kaphatnak – ismertesse a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.16. 35 Views 0 Likes 0 Ratings

35 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

"Őszi srácok" játék téli logó és avatar új téli jelmezben
Mediatonic

Winter Knockout, a népszerű videojátékok legújabb szezonja Őszi srácok, most folyamatban van. És ez természetesen új szinteket és új jelmezeket jelent. Amazon Prime Gaming tagok most már kap egy exkluzív bónuszt ingyen – a téli melegítő csomag, amely szórakoztató jelmezt tartalmaz.

Az exkluzív jelmez kalapot, fülmelegítőt és kabátot tartalmaz, aminek remélhetőleg elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy melegen maradjon, miközben az új havas és jeges szinteken dumál. És természetesen keverheti az új 3. évad jelmezét másokkal, amelyekkel rendelkezik. Fél banánszódás, félig téli Boi? Biztos lehetsz benne.

Bepillanthat az új Winter Knockout jelmezekbe és szintekbe a legújabb előzetesben:

A Winter Warmer Bundle három koronát is tartalmaz, amelyeket jelmezekre, pózokra és egyebekre költhet a játékon belüli boltban. Ahhoz, hogy jogosult legyen a csomagra, regisztrálnia kell egy Amazon Prime tagság, amely havonta 12,99 dollárba kerül. És ne aggódjon, a szolgáltatás tartalmazza mindenféle egyéb előny, például a Prime Video streaminghez való hozzáférés, kétnapos kézbesítés, zene, e-könyvek, ajánlatok és egyebek.

Forrás: Mediatonic[ad_2]
Source link


35 Views 0 Ratings Rate it