A Raspberry Pi Press bemutatja a számítógép-javítási könyvet a technikát nem tolerálók számára – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.11. 25 Views 0 Likes 0 Ratings

25 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Fotó a „Segítség!  A számítógépem elromlott.
Raspberry Pi Press

Javítsa meg családja számítógépét, és így egyedül maradnak aznap. Adja meg a családjának Segítség! A számítógépem elromlott javítási könyv és … nos, még mindig szükségük lehet a segítségére. A Raspberry Pi Press legújabb könyve, amelyet a zseniális írt Barry Collins, foglalkozik a gyakori számítógépes problémákkal és a technikai intoleráns javítási megoldásaival.

10 dollárért, Segítség! A számítógépem elromlott egy jó passzív agresszív last-minute ajándék. Vicces illusztrációkat, szarkazmust és angol nyelvet használ (a techno-gobbledygook helyett) az általános technikai problémák megoldására, mint a túlmelegedés és az akkumulátor rossz élettartama. A könyv foglalkozik az olyan kis bosszúságokkal is, mint egy számítógép, amely túl gyakran alszik.

Rendelhet egy példányt Segítség! A számítógépem elromlott keresztül Raspberry Pi Press online áruház, vagy töltsön le egy ingyenes PDF-verziót a következő címen: Drótkeret. Az Egyesült Királyságban élők személyesen átvehetnek egy példányt a Cambridge-ben Pi Store.

Feltétlenül nézze meg a Raspberry Pi Store-t Fekete pénteki üzlet—Mikor egy könyvet vásárol a boltból, még kettőt ingyen kap![ad_2]
Source link


25 Views 0 Ratings Rate it