A „Raya és az utolsó sárkány” ugyanazon a napon kerül a mozikba és a Disney + -ba – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.11. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Raya, a „Raya és az utolsó sárkány” című filmből, egy naplementébe bámulva.
Disney

Az úgynevezett növekvő trendnek a Disney bejelentette, hogy kiadja a közelgő filmje, Raya és az utolsó sárkány, 2021. március 5-én, mind a mozikban, mind a Disney + -on. De, akárcsak Mulan, külön kell fizetnie, hogy az indítás napján otthonról streamelhesse.

A tervek hasonlóak a Warner Bros. legutóbbi bejelentéséhez, amely szerint 2021-ben minden filmet megjelenítenek a mozikban és az HBO Max-ben ugyanazon a napon. A jelenleg zajló járvány miatt az emberek továbbra is vonakodnak a színházakba járni, ezért örvendetes változás, ha otthoni nézést választanak.

Míg a Disney úgy döntött, hogy néhány filmet díjmentesen kiad a streaming szolgáltatásának, például Lélek és Tovább, nem minden film kap ilyen kezelést. Amikor megkerülték a színházakat, és egyenesen a Disney+, az előfizetőknek vagy 30 dollárt kellett fizetniük, hogy azonnal lássák, vagy várniuk kell decemberig.

Raya és az utolsó sárkány hasonló „premier access” elbánásban részesül, bár a Disney nem volt hajlandó megmondani, hogy mit számítana a korai hozzáférésért. Maga a film érdekesnek tűnik. A Kumandra nevű fantáziavilágban játszódik, és a sárkányok csak kihaltak. 500 évvel ezelőtt feláldozták magukat, hogy megvédjék az embereket a Druun nevű szörnyektől.

De most visszatértek a Druunok, és Raya dolga megtalálni az utolsó sárkányt és mindenkit megmenteni. De mivel ez a Disney, valószínűleg néhány cselekmény fordulatot fogunk látni az út során, és rengeteg élettanulási órát fogunk látni. Raya és az utolsó sárkány 2021. március 5-én kerül a mozikba és a Disney + -ba.

Forrás: Disney keresztül Engadget[ad_2]
Source link


19 Views 0 Ratings Rate it