A Samsung 110 hüvelykes MicroLED TV-je alapvetően az USS Enterprise – Review Geek nézetképernyője

Avatar Gadam | 2020.12.11. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Samsung 110 hüvelykes MicroLED TV
Samsung

A 110 hüvelykes Samsung MicroLED TV nem az eddigi legnagyobb televízió. De ez a legnagyobb tévé, amelyet elképzelhető módon beilleszthet egy hagyományos nappaliba, valamilyen egyedi telepítés nélkül. Pontosan négyszer akkora, mint a szokásos 55 hüvelykes, valószínűleg még mindig szüksége lesz némi segítségre, hogy bejusson.

A Samsung ma jelentette be új, 110 hüvelykes MicroLED TV-jét Koreában, amely annyira új, hogy még modellnévvel sem rendelkezik. A „MicroLED” rész itt a nagy fejlődés: a hihetetlenül apró, mikrométeres finom LED háttérvilágítású rács alkalmazásával a MicroLED-nek képesnek kell lennie arra, hogy versenyezzen (ha nem is haladja meg) a drága OLED panelek kontrasztját és képminőségét. A szintetikus (nem szerves) anyagoknak köszönhetően akár 100 000 órás élettartamot is igényel.

A Samsung először a még hihetetlenebb “A fal”Képernyőn (legfeljebb 292 hüvelyk), de ez az első alkalom, hogy normál TV formátumban jelentek meg. A jövőben a MicroLED-nek kisebb képernyőkön kell elérhetőnek lennie, elkerülhetetlenül először a csúcskategóriás tévésorokhoz.

A Samsung közleményében nem sok technikai információ található: 4K felbontás és HDR feldolgozás, valamint magába a képernyőbe integrált 5.1 hangszóró beállítása, nincs szükség hangsávra. 2021 első negyedévében kerül értékesítésre. Nincs ára – ha kérnie kell, akkor nem engedheti meg magának.

Forrás: Samsung Newsroom[ad_2]
Source link


26 Views 0 Ratings Rate it