A Satechi új, 30 dolláros MagSafe töltője hosszabb vezetéket és 7,5 W töltést kínál – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.06. 58 Views 0 Likes 0 Ratings

58 Views 0 Ratings Rate it

A Satechi MagSafe töltő az íróasztalon fekvő telefonhoz csatlakozik
Satechi

Az iPhone 12 sorozatú telefonok mindegyike gyere a MagSafe-vel, egy módszer, amely lehetővé teszi a mágneses rögzítést kiegészítők hátukra. A Satechi csatlakozik a szórakozáshoz azáltal, hogy kiadja a MagSafe töltő saját verzióját, amely akár 7,5 W teljesítményt is képes támogatni. A cég egy opcionális mágnes matricát is készít, amely lehetővé teszi a töltő nem MagSafe telefonokkal történő használatát.

A Satechi töltőjének messze legnagyobb hátránya, hogy a kábel meglehetősen hosszabb, mint az Apple verziója, és alacsonyabb, 29,99 dolláros áron érkezik. Csak vegye figyelembe, hogy 7,5 W-ra lesz korlátozva, szemben az első fél által kínált 15 W-val. A Satechi töltője űrszürkében is megjelenik, szemben a tipikus ezüst és fehér színnel, amelyet akkor kapna, ha az Apple töltőjét választja.

A telefonra készül a Satechi mágneses matrica és a MagSafe töltő
Satechi

És ha nincs iPhone 12? Megvásárolhatja a 9,99 dolláros MagSafe matricát, és felhelyezheti a tokjára vagy magára a telefonra. Ez lehetővé teszi a Satechi MagSafe töltőjének használatát anélkül, hogy ki kellene fizetnie a készpénzt egy új iPhone-hoz.

Maga a MagSafe is elég ügyes. A töltők tekintetében lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést anélkül, hogy tipikus hátránya lenne, hogy nem tudja aktívan használni készülékét, amikor szőnyegen van. Kiválóan használható más kiegészítőkkel is, például pénztárcákkal, amelyek potenciálisan helyet takaríthatnak meg a zsebében.

Mindkét termék előrendelhető, és december 16-án kezdődik a szállítás. Ha 16-án megelőzően rendel, 20% -os kedvezményt kaphat a kód használatakor. MÁGNES. A kód akkor is alkalmazható, ha mindkettőt együtt vagy külön vásárolja meg.

Forrás: Satechi
Source link


58 Views 0 Ratings Rate it