A Segéd vezetési módjának használata a Google Térképen

Avatar Gadam | 2020.12.14. 356 Views 0 Likes 0 Ratings

356 Views 0 Ratings Rate it

google asszisztens vezetési logó
Google

A Google Maps remek, részletes navigációval rendelkezik, de fontos, hogy vezetés közben ne használja a telefont. Ezért van az, hogy a Maps rendelkezik egy Google Assistant által működtetett vezetési móddal, amely elérhetővé teszi a közös hivatkozásokat. Megmutatjuk, hogyan lehet útra kelni.

A Vezetési mód olyan funkció, amely a Google Térképet és a Google Segédet egyaránt használja. Csak Android 9+ eszközökön érhető el, és megköveteli, hogy az eszköz álló helyzetben legyen. Természetesen mindkettőre szükséged lesz Google térkép és Helyettes Android telefonra vagy táblagépre telepített alkalmazások.

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy engedélyeznie kell a vezetési módot. Ehhez vagy mondja ki a „Hey Google” szót, vagy húzza az ujját az alsó sarokból a Google Segéd elindításához.

Csúsztassa be az ujját a bal alsó vagy a jobb sarokból.

Ezután koppintson a profil ikonjára a jobb felső sarokban a Segéd beállításainak megnyitásához.

koppintson a profil ikonjára a menü megnyitásához

Görgesse végig a beállítások listáját, és koppintson a „Megközelítés” elemre.

válassza a közlekedést

Itt mondhatja el a Google Segédnek a kívánt közlekedési módot. Válassza az alul található „Vezetési mód” lehetőséget.

válassza a vezetési módot

Most ellenőrizze, hogy be van-e kapcsolva a „Vezetési mód”. Engedélyezheti vagy megtagadhatja a bejövő hívásokat és üzeneteket vezetés közben is.

kapcsolja be a vezetési módot

Ugyanebben a menüben koppintson a „Hey Google” Detection elemre.

válasszon hey google Detection

Ezzel a Segéd „Ok Google” felismerési beállításaihoz juthat. Ha a Segédet vezetés közben szeretné használni telefonja érintése nélkül, kapcsolja be a „Vezetés közben” opciót.

engedélyezze az ok google észlelést vezetés közben

Ennyit kell tennie a Segéd beállításaiban. A Vezetési mód használatához nyissa meg a Google Maps alkalmazást, keresse meg, hová szeretne menni, majd érintse meg a „Start” gombot a navigáció megkezdéséhez.

kezdjen el navigálni a Google Maps-en

A Vezetési mód első használatakor, ha megjelenik egy üzenet, amely megkérdezi, hogy szeretné-e „Kipróbálni”, koppintson rá.

érintse meg, próbálja ki, ha a rendszer kéri

Most Vezetési módban lesz. Alul van egy eszköztár, amely gyors hozzáférést biztosít a Google Segédhez és az alkalmazásokhoz. Érintse meg a rács ikont az App Launcher megnyitásához.

nyissa meg az alkalmazásindítót

Az indító gyors hozzáférést biztosít minden alkalmazáshoz vagy művelethez, amelyre vezetés közben szükség lehet. Automatikusan felsorolja a média- és üzenetküldő alkalmazásokat.

A tetején parancsikonok találhatók az egyszerűsített „Hívások” és „Üzenetek” interfészek számára. A „Média” gomb olyan dolgokat javasol, amelyeket azonnal meg lehet kezdeni hallgatni alkalmazás megnyitása nélkül.

vezetési mód alkalmazásindító

A hangparancsok használata sokkal biztonságosabb vezetés közben. Csak mondja ki: „Hé, Google”, vagy érintse meg a Segéd ikont, majd mondja ki a következő praktikus parancsok bármelyikét:

  • Felhívni valakit: „Hívás kezdeményezése” vagy „Hívás” [contact]. ”
  • Hívás fogadása: Az asszisztens azt mondja: „Hívás innen [contact]. Fel akarja venni?
  • Üzenetet küldeni: „Küldjön üzenetet a következőnek: [contact]”Vagy„ Üzenet küldése ”.
  • Üzeneteinek beszerzése: – Olvassa el az üzeneteimet.
  • Zenét hallgat: „Játék [artist], ”Vagy„ Play [genre]. ”

A Vezetési mód lényegében egy nagyobb, egyszerűsített hordozórakéta, amelyet vezetés közben használhat. Az ötlet az, hogy a lehető legnagyobb mértékben tartsa szemmel az utat. Remélhetőleg a vezetési mód biztonságosabb vezetővé teszi Önt.
Source link


356 Views 0 Ratings Rate it