A Sharp bemutatja az Alexa-kompatibilis mikrohullámú sütőt, amellyel hangvezérelhető – tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.10. 25 Views 0 Likes 0 Ratings

25 Views 0 Ratings Rate it

Alexa-kompatibilis mikrohullámú sütő a konyhában.
Éles

Miközben már kaphat egy AmazonBasics mikrohullámú sütő Alexa hatáskörrel meglehetősen korlátozott a hangparancsok között. A Sharp készen áll az Amazon egy vagy akár kettős felépítésére is Alexa-kompatibilis mikrohullámú sütő két méretben. A méret azonban nem az egyetlen különbség. Minél többet költ, annál több hangutasítást kap.

Lehet, hogy arra gondolsz: „Miért akarom a mikrohullámú hangvezérlést?” és ez igazságos kérdés. Amikor az ételt mikrohullámú sütőbe teszi, a gombok végül is ott vannak. De nem mindenki tudja könnyen használni a gombokat a mikrohullámú sütőn.

Bárki számára, aki látássérült, vagy más nehézségei vannak a gombok használatával, a hangutasítások nagy előnyt jelenthetnek. A Sharp finomhangolta a gépet pattogatott kukoricára is. Mindaddig, amíg megvásárolja az Orville Redenbacher-t (és csak ezt a márkát), nem kell aggódnia az utasítások elolvasása vagy az idő megfelelő megszerzése miatt. Csak annyit kell tennie, hogy elmondja Alexának, hogy „mikrohullámú klasszikus pattogatott kukoricát”, a többit meg fogja tenni.

Az új mikrohullámú sütő két méretben kapható, a 150 dolláros 1,1 köbméter SMC1139FS és a 170 dolláros 1,4 köbméter SMC1449FS. A méret azonban nem az egyetlen különbség. A kisebb mikrohullámú sütő több mint 30 hangutasítással és további tíz, csak hangalapú előbeállítással rendelkezik. A nagyobbik lehetőség 70 hangparancsot és további, csak hangalapú előre beállított beállításokat tartalmaz.

Sharp szerint a mikrohullámok hamarosan érkeznek, de még nem nevezett meg pontos dátumot vagy kereskedőt, ahol megtalálhatja őket. Akkor is meg kell vásárolnia egy Alexa hangszórót vagy kijelzőt, hogy kihasználhassa a voce parancsokat, ha még nem rendelkezik ilyennel.
Source link


25 Views 0 Ratings Rate it