A Sonos támogatást nyújt a kettős albeállításokhoz, megkettőzve a boomot a nappaliban – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.09. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Két Sonos Sub mélysugárzó fényképe.
Sonos

Soha nem lehet túl sok basszus a drága házimoziban. A Sonos rajongók most kettőt párosíthatnak Sonos Subs együtt, hogy adjunk egy extra gémet a nappalinak. De a tipikus Sonos-stílusban meg kell felelnie néhány követelménynek, mielőtt beállítaná iker mélysugárzóit.

Az első követelmény egy Sonos hangszóró vagy erősítő. A Sonos Sub nem működik Sonos Arc, Beam, Playbar, Playbase vagy Sonos Amp nélkül. Szüksége van a Sonos 2 alkalmazás legújabb verziójára is (Android/iOS) és egy harmadik generációs Sonos Sub. A beállítás második Subja lehet egy régebbi modell, de Sonos azt mondja, hogy a varázslat megvalósításához szükséged van egy 3. generációs Sub extra feldolgozóerejére.

Nincs Sonos Sub tulajdonosa? Készüljön fel a megtakarításokba. Az új Sonos Subs darabonként 700 dollárba vagy 1400 dollárba kerül – és ez nem számít bele egy kompatibilis Sonos hangszóró vagy erősítő árába. Sok minden van olcsóbb házimozi megoldások odakinn, amelyek támogatják a kettős mélynyomó beállításait, és végtelenül kevésbé korlátozzák a Sonos termékeit.

A Sonos egyéb híreiben a cég visszahozza az Union LA Edition a Sonos One SL hangszóróját. A speciálisan tervezett hangszóró, amelynek Sheila Bridges a Harlem Toile dizájnja, 250 dollárba kerül, és itt kapható Union LA. Sonos eladja a a Sonos Arc soundbar mikrofon nélküli változata a Costconál 750 dolláros kedvezményes áron.

Tegyen egy kis basszust az űrbe!

Forrás: Sonos via Engadget[ad_2]
Source link


22 Views 0 Ratings Rate it