A Sony a Cyberpunk 2077-et húzza le a PlayStation Store-ból a széles körű PS4-problémák után – Geek áttekintése

Avatar Gadam | 2020.12.19. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a sokszor késik Cyberpunk 2077 volt 2020 legjobban várt játékkiadása. És nem túlzás azt állítani, hogy amikor ez a kiadás megérkezett, korántsem volt tökéletes. A PS4-en a játékot elrontó hibákról és a borzalmas teljesítményről szóló egyhetes jelentésekre válaszul a Sony lehúzta a játékot az üzletéből, és visszatérítéseket kínál.

A Sony tegnap későn tett bejelentést, némi zavartság után, mikor Cyberpunk 2077 a CD Projekt Red fejlesztő arra ösztönözte a PS4 és az Xbox One szerencsétlen játékosait, hogy visszatérítést kapjanak. (A konzolok digitális értékesítéséhez nincs hivatalos visszatérítési mechanizmus, ellentétben a Steam-mel és néhány más PC-s játéküzlettel.) Cyberpunk 2077 már nem jelenik meg a PlayStation Store keresésében, akár a PS4-re, akár a PS5-re, ahol úgy tűnik, hogy sokkal gördülékenyebben indult. A weboldal rövid nyilatkozatában a Sony arra ösztönzi a visszatérítést igénylő játékosokat, hogy vegyék fel a kapcsolatot támogatási rendszerével, ahol a vásárlás megerősíthető és visszavonható.

Azok a játékosok, akik már vásároltak Cyberpunk 2077digitálisan vagy fizikailag szabadon folytathatják a játékot, ha akarják. De az írás idején a PS4 vagy a PS5 másolatának megszerzésének egyetlen módja a fizikai verzió megkeresése. Nem világos, hogy a játék mikor tér vissza a digitális PlayStation Store-ba, bár a CDPR minden bizonnyal erre törekszik. A játék továbbra is eladó az Xbox One és a Series X / S, valamint az összes nagyobb PC-s játékboltban. Különösen a PS4 logója továbbra is megjelenik a játék hivatalos weboldalán.

Míg önmagában az eladásai megakadályozzák, hogy „flop” legyen, a kezdeti válasz erre Cyberpunk 2077 legjobb esetben is vegyes volt. A kiadás előtti felülvizsgálatok (csak a PC-s verzióra korlátozva) dicsérték mély világát, látványvilágát és bonyolult rendszereit, de kijelentették, hogy a kiadás előtti anyagok túlságosan is ígéretesek voltak az innovációval kapcsolatban, és hogy több, mint a valós részesedése van a nyitott világ műfaja. A régebbi PC-k, a PS4 és az Xbox One gyenge teljesítményével ellentétben Cyberpunk volt melegen fogadták a Stadián és a GeForce Now-on, ahol a Google és az NVIDIA nagy teljesítményű felhőalapú hardverei lényegesen jobban működnek, mint akár egy középkategóriás játékgépek.

A fejlesztők és a kiadók néha levonják a játékokat a digitális terjesztésről, ha lényeges hibákat találtak, de egy ilyen AAA kiadás, amelyet egy nagy konzolgyártó teljesen visszavon, példátlan. A spekulatív hozzászólók kíváncsi arra, hogy a CDPR elhamarkodott visszatérítési ajánlása annak ellenére, hogy a PC-s játékboltján kívül nem volt képes ténylegesen nyújtani őket, gyors és büntető válaszra késztette a Sony-t.

Forrás: Kotaku
Source link


22 Views 0 Ratings Rate it