A Stadia az iPhone-ra és iPadre érkezik a böngészőn keresztül – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.16. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

A Cyberpunk 2077 fényképe iPhone-on és iPaden
alma

Lehet, hogy az Apple betiltotta a játékot az App Store-ból, de a Stadiának mégis sikerült a böngészőn keresztül eljutnia az iPhone-hoz és az iPad-hez. Az iOS 14.3 vagy újabb verziót használó játékosok elérhetik a Stadia könyvtárukat, és hasonló játékokat játszhatnak Cyberpunk 2077 a Safari, a Chrome vagy bármely más böngésző segítségével. Hozzáadhat egy Stadia PWA-t is a kezdőképernyőhöz, és úgy tehet, mintha önálló alkalmazás lenne.

Míg a natív Stadia alkalmazás előnyösebb, mint egy böngészőalapú megoldás, a Google-nek itt nincs sok beleszólása. alma nem engedélyezi a játék streaming szolgáltatásait alkalmazásboltjában arra kényszerítve a szolgáltatásokat, mint a Stadia, a Game Pass, a Luna és a GeForce NOW, hogy ehelyett a Safari és a Chrome böngészőkön keresztül működjenek.

Szerencsére a Stadia jól működik egy mobil böngészőn keresztül. Van néhány furcsa Apple felhasználói felület artefaktum teljes képernyős módban (az állapotsor szeret lógni), de gyakorlatilag ez az egyetlen probléma a Stadiával az iOS rendszeren. A vezeték nélküli vezérlők úgy működnek, ahogy kellene, és az érintőképernyős vezérlők otthoni működést jelentenek.

GIF, amely bemutatja, hogyan kell használni a Stadiát iOS rendszeren
Google

A Stadia iOS-rendszeren történő legjobb élménye érdekében a Google javasolja a Stadia PWA hozzáadását az eszköz kezdőképernyőjéhez. A PWA valódi alkalmazásként működik, és nem rendelkezik a böngésző bosszantó felhasználói felületének néhány elemével. A Stadia PWA hozzáadásához a kezdőképernyőhöz keresse fel a Safari (nem a Chrome) Stadia webhelyét, nyomja meg a Megosztás gombot, és válassza a Hozzáadás a kezdőképernyőhöz lehetőséget.

Ha a Stadia nem működik iPhone vagy iPad eszközén, próbáljon meg frissíteni az iOS legújabb verziójára (14.3). Akkor is érdemes engedélyeznie a Stadia webhelyét, ha bármilyen hirdetést blokkoló alkalmazást használ. Még mindig nem tudja a Stadiát működtetni az iOS rendszeren? Nézze meg a Stadia Help blog mélyreható segítségért.

Forrás: Google via 9to5Mac




Source link


29 Views 0 Ratings Rate it