A Tech, amelyet 2021-ben remélünk látni – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.24. 38 Views 0 Likes 0 Ratings

38 Views 0 Ratings Rate it

Régi írógép és új laptop
Nikodash / Shutterstock.com

Itt, a Review Geeknél készek vagyunk búcsút venni 2020-tól, és soha nem tekintünk vissza. Még izgatottabbak vagyunk, ha 2021-re gondolunk, és minden olyan csodálatos eszközre és technológiai fejlődésre, amelyet kétségtelenül tartogat számunkra. Valójában ezen a héten hívtuk össze a csapatot, hogy megvitassuk a jövőben várható reményeket.

Néhányan nagy reményeket fűzünk bizonyos termékekhez és márkákhoz, és nagyon örülnénk, ha egy már ismert és szeretett termék új, erősebb változatát látnánk. Mások inkább a technológia általánosabb vonatkozásaira koncentrálnak, és abban reménykednek, hogy mit lehetne még tenni egy adott ötlettel vagy eszközzel.

Akárhogy is, izgatottan várjuk, hogy mit tartogat számunkra 2021. Mélyedjünk el, és nézzük meg a mindenki előtt járó közelgő technikát.

Cam Summerson, főszerkesztő: Semmi (és minden)

Zöld Pixel 5, mellette Jabra Elite 85t és a háttérben a Nest Hub
Okostelefonok? Fülhallgató? Intelligens otthoni technika? Igen. Cameron Summerson

Amikor elkezdtünk beszélni ennek a cikknek a megírásáról, küzdöttem azzal, hogy előálljak valamivel, amiért izgatott vagyok 2021-ért. Több mint egy hét múlva, és még mindig elégedetlen vagyok.

De ez nem azért van, mert nincs min izgulni – hanem az, hogy szerintem a technológiával most nagyon jó helyen vagyunk. Az intelligens otthoni technika elérhetőbbé és erősebbé vált. Az okostelefonok jobbak, mint valaha. Csak egy rövid év alatt láttam, ahogy az igazi vezeték nélküli fülhallgató-piac teljesen átalakul – valóban nagyszerű lehetőségek állnak rendelkezésre minden áron. A következő generációs konzolos játék most van. Az M1 Mac már elérhető. Annak ellenére, hogy a legtöbb szempontból többnyire nem nagyszerű év, 2020 jó év volt a tech számára.

Tehát ez bizonytalan helyzetbe hoz. Persze, izgatott vagyok a 2021-es új technika iránt – végül is mindig van valami izgatnivaló -, de különösebben nem tudok gondolkodni. Csatlakoztam Michael kollégámhoz egy Chromebook Duet 2 felhívásába, mert az volt a kedvenc termékem 2020-ból. Várom, hogy mit csinál a Jabra az Elite vonallal, mert a 85t a piacon jelenleg a legjobb vezeték nélküli fülhallgató. De ezek mind olyan termékek, amelyekkel teljesen jól lennék, ha 2021-ben nem lennének utódjaik (ami nem valószínű, főleg a Jabra esetében).

Szóval mit izgatok? Semmi különösebben, és minden általában.

Josh Hendrickson, News Lead: Surface Duo 2 (plusz dugók és flipper)

Felületi Duo egy laptop tetején az asztalon
Josh Hendrickson

Mint a News Geek a Review Geeknél, mindig a következő nagy technikai dolgot keresem, amelyet fel kell írni. És Camnek igaza van; bizonyos szempontból nem sok minden következik csak ebben a percben. Látunk még többet a CES-en, de egyelőre kevés a listám. Van néhány bizonyosság.

Várom a Wyze kültéri csatlakozó mert hihetetlenül megfizethető szabadtéri intelligens csatlakozó egy jól ismert cégtől. Alig várom Az Arcade1Up flippergépe sem, ami valamikor eljön valamikor.

De egy dolog áll a többin, és abszolút semmit sem tudok róla – a Surface Duo 2-t. Nem is tudom, hogy ez a név. Egy forró percig birtokoltam a 1300 USD Surface Duo. Kihűlt kemény pénzemet költöttem, mert hittem a jövőképben. És igen, Tudtam, hogy kompromisszumok lesznek, de elfogadtam őket. Amikor végül a kezembe kaptam a Duót és bekapcsoltam, szörnyű első benyomást tett. De engem megnyert. A következő: ez nem egy nagyszerű telefon. Ez egy fantasztikus asztal a zsebemben. Több munkát végeztem a kettős képernyőinek köszönhetően, és a híreket útközben könnyebb volt megkeresni, mint valaha.

Ezután az USB-C port megszakadt. Illetve a körülötte lévő műanyag ház letört. Nem volt szép, és 1300 dolláros telefon esetében sem volt elfogadható. Csak úgy tűnik, hogy a Microsoft megpróbált túl vékony lenni. A vékony profil iránti vágy pedig túl sok kompromisszumhoz vezetett: nincs NFC, nincs vezeték nélküli töltés, nincs vízállóság, szörnyű kamera. De a szalma, amely betörte a teve hátát, az a szó szerinti műanyag tok volt, amely darabokra tört, és csak azért töltötte be a telefonomat, hogy tölthessem. Tehát visszaadtam a Surface Duo-t.

E problémák ellenére mindig hiányzik. Még mindig hiszek a Microsoft elképzeléseiben egy zsebre szabható, többfeladatos erőműről. Nem tudom, hogy a Microsoft idén megjelenik egy második Surface Duo-val. De a cég általában így működik. És már spórolok, hogy egy második kört adjak neki, amikor csak tudok.

Michael Crider, véleményszerkesztő: 2. generációs Lenovo Chromebook Duet

Lenovo IdeaPad Duet fa fedélzeten levelekkel
Cameron Summerson

2021-ben egy második generációs Lenovo Chromebook Duetet szeretnék látni. Remek a tavalyi Duett, szinte tökéletes kis táblagép. De van néhány apró változtatás, hogy még jobbá változtassam, bár kissé magasabb költségvetéssel. Először is: növelje 4: 3 vagy 3: 2 képarányra, jobban hasonlítva a Surface Go-ra, hogy kényelmesebbé váljon, mint egy tablet, ha billentyűzet nélkül használja.

És ha már a billentyűzetről van szó, tedd ezt egy kicsit jobbá is – az eredeti hajlékonylemez a mélypontja. Valami közelebb lenne a ThinkPad Fold vagy a régi Pixel C táblagép mágneses billentyűzetéhez. Hozzáadnék egy ujjlenyomat-feloldást (mivel a Chrome OS még nem rendelkezik arcszkenneléssel), és talán csak egy kicsit feldobnám a képernyő méretét.

Végül kijavítanám azt a problémát, amely az USB-C port kimenetét 1440 × 900-ra zárva tartotta – minden modern gépnek legalább 1080p támogatásra van szüksége. Szeretnék beilleszkedni egy 400 dolláros árcédula alá, ami elegendő extra költségkeretet biztosítana a Lenovónak az anyagok és a belső alkatrészek összeütközéséhez.

Andrew Heinzman, munkatárs: Olcsó vezeték nélküli fejhallgatók és fülhallgatók

TaoTronics TT-VH085
Andrew Heinzman

Bár nincsenek olyan konkrét termékek, amelyeket 2021-ben szeretnék látni, izgatott vagyok az olcsó vezeték nélküli fejhallgatók és fülhallgatók jövője miatt. Néhány fejhallgató, amelyet 2020-ban teszteltem, például a TaoTronics TT-BH085 fejhallgató és a Aukey EP-N5 fülhallgatók (amelyekről most írok egy áttekintést) 100 dollár alatt kezelhetik a csomagok megfelelő hangminőségét, hatékony ANC-jét és fantasztikus akkumulátor-élettartamát. Örülök, hogy tudjuk, hogy az átlagember „prémium” fejhallgatót kaphat anélkül, hogy betörne a bankba, és ez egyúttal megkönnyíti a karácsonyi vásárlást is.

Ennek ellenére nem számítok arra, hogy a gyártók javítsák olcsó vezeték nélküli fejhallgatóik és fülhallgatóik hangminőségét. Látni fogjuk az ANC és az akkumulátor élettartamának javulását, amelyek az életminőség jellemzői, amelyek a rendszeres embereknek fontosak, de azok az emberek, akik dollárjukért a legjobb hangot szeretnék elérni, jobban járnak, ha csupasz csontos vezetékes fejhallgatót vásárolnak.

Suzanne Humphries, szabadúszó író: A chipset-háborúk

Az Apple M1 chip és a Google Pixel 4a okostelefon egy arany levél texturált háttér tetején
Suzanne Humphries, detchana wangkheeree / Shutterstock.com

Amennyire meg tudom mondani, 2021-ben a legizgalmasabb dolgok a következő chipset-háborúk lesznek. Az Apple már bemutatta az első féltől származó chipkészletek lenyűgöző lehetőségeit M1 MacBookjaikkal. És az említett MacBookok felépítéséből kiindulva csak rejtettebb lehetőségek rejlenek a jobb hűtés, a RAM és az optimalizált szoftver lehetőségével.

Az AMD az utóbbi időben folyamatosan szégyelli az Intel-t, és 2021-nek úgy tűnik, hogy egy év lesz az, amiben a játék laptopjainak piacán felrobban az AMDs Zen 3 CPU-k és az NVIDIA 3000 sorozatú GPU-k. Az Asus ROG Zephyrus G14 megmutatta, hogy mi lehetséges ezekkel az AMD CPU-kkal a vezetőülésben, és erre az alapra építve ígéreteket hoz egy új szintű hordozható erőművi laptopok megvalósítására.

Mobil oldalon a Samsung várhatóan januárban egy új Exynos rendszert mutat be chipen (SoC). Ez elmozdíthatja a Galaxy vonalat a Qualcomm chipektől, és potenciálisan előkészítheti az utat olyan erőteljesebb, összecsukható eszközök előtt, amelyekbe a Samsung úgy tűnik, hogy a mobil jövőjeként komoly beruházásokat hajt végre.

Eközben a Google a pletykák szerint egy első fél chipjén dolgozik, hogy áramellátásba hozza a Pixel-vonalat, én pedig egyrészt keresztbe teszem az ujjaimat, hogy a pletykák igazak. Csak Pixel okostelefonjaim voltak az első megjelenésük óta, ezért izgalmas azt gondolni, hogy valószínűleg 2021 lesz az az év, amikor azt látjuk, hogy a Google valóban elkezd versenyezni zászlóshajó telefongyártóként.

Végül az Intel és a Qualcomm évek óta kényelmesen meghatározó szerepet játszik a chip-gyártóként, és még ha a pletykák és ígéreteknek csak a fele igaz, ez még mindig azt jelenti, hogy az óriások komoly versenyben vannak, és ez csak jó szerencsét varázsol a fogyasztó számára . Egészségedre az új zsetonok éve!

Eric Schoon, szabadúszó író: Frissítés a GMMK Pro-ra

Dicsőséges GMMK Pro 75% -os elrendezésű billentyűzet
Dicső

A GMMK Pro egy olyan billentyűzet, amely első a maga nemében, mivel számos olyan prémium funkciót hoz létre, amelyet a mechanikus billentyűzet közösség már évek óta használ, egy nagyobb piacra. Látja, hogy a legtöbb csúcskategóriás mechanikus billentyűzetet csoportos vásárlások útján értékesítik – egy crowdfunding rendszer, amely hasonlóan működik, mint a Kickstarter. A készlet mindig korlátozott, és a közösség növekedésével ez csak nagyobb problémává válik. De a GMMK Pro-t folyamatosan raktárban tartják, így a teljes kiadás után történő felvétele nem jelent problémát.

Ráadásul a GMMK Pro csaknem az ideális billentyűzetem; a 75% -os elrendezés kompakt, de mégis funkcionális, minőségi anyagokból készül, a szoftver jól néz ki, és ami a legfontosabb számomra, hotswappolható, így a kapcsolók cseréjéhez nem szükséges forrasztás. Mióta beléptem a mechanikus billentyűzetekbe, olyan funkciók ilyen kombinációjával rendelkező billentyűzetet kerestem, és úgy tűnik, hogy a GMMK Pro a megoldás, amit kerestem. Jövőre mindenképpen tervezem a frissítést.

A GMMK Pro nem csak úgy néz ki, mint egy nagyszerű billentyűzet, de puszta létezése is pozitív jel a mechanikus billentyűzetek piaca számára. Amint a hobbi egyre népszerűbb, a piacon elérhető lehetőségek, mint például a GMMK Pro, elengedhetetlenek. És bár a Pro a maga nemében az első, nehezen hiszem el, hogy ez lesz az utolsó. Úgy gondolom, hogy az év végéig több olyan cég is látni fogja, amely hasonló billentyűzetet kínál, ami csak jó dolog lehet a fogyasztók számára.

Peter Cao, szabadúszó író: Apple Silicon és High-End vezeték nélküli fejhallgató

16 hüvelykes Apple MacBook Pro és Drop + THX Panda vezeték nélküli fejhallgató fehér tégla háttérrel
Suzanne Humphries, Peshkova / Shutterstock.com

Hosszú Mac-felhasználóként a legnagyobb dolog, amit 2021-ben várok, az a több Mac számítógép, amely az Apple Silicon-ra vált. Már láttuk, mit tehet a vállalat az M1 chipjeivel a MacBook Air, a Mac Mini és a 13 hüvelykes MacBook Pro készülékeken. Mindhárom termék őrületes teljesítményű, anélkül, hogy rengeteg elemet kortyolgatna. Személy szerint csak egy szinte csendes, 16 hüvelykes MacBook Pro-t szeretnék, őrült akkumulátor-élettartammal és az M1-es chiphez hasonló teljesítménnyel.

Andrew kollégámmal szemben örülök, hogy több csúcskategóriás vezeték nélküli fejhallgató és fülhallgató jelenik meg a piacon. Az olyan fejhallgatók, mint a Drop + THX Panda, bebizonyítják, hogy kiváló csúcskategóriás vezeték nélküli fejhallgatókat tudsz biztosítani anélkül, hogy a hangminõség romlana.

A spektrum másik végén remélem, hogy az aktív zajcsökkentő (ANC) fejhallgatók és fülhallgatók továbbra is a technológiai határokat feszegetik. Az olyan fülhallgatók, mint a Jabra Elite 85t, és a fejhallgatók, mint a most bejelentett AirPods Max, remélik, hogy kiváló ANC-t tudsz biztosítani, igazán nagyszerű hangzással.

Ennek ellenére remélem, hogy a remek fejhallgatók és fülhallgatók ára továbbra is csökken. Audiofilként azt akarom, hogy minél többen tapasztalják meg a jobb hangzást anélkül, hogy fel kellene törniük a bankot.

Végső szó …

Nos, megvan. A prémium fejhallgatóktól és chipsetektől kezdve a flippergépekig és az összecsukható mobileszközökig rengeteg kütyü és finomság vár ránk, amelyekre 2021-ben számíthatunk. Remélhetőleg van néhány olyan technika, amelyet a következő évben is várunk.
Source link


38 Views 0 Ratings Rate it