A TikTok Musical közvetítései január 1-től a Broadway-től – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.13. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Állókép a „Ratatouille” filmből.
Disney / Pixar

Rendben, ez egy furcsa. Pixaré lecsó hamarosan debütál a Broadway-n egy TikTok mém. Újév napját mutatta be a Broadway Seaview Productions, Ratatouille: A TikTok musical a szerelemről, az ambícióról és a „ratatouille” szó krónikus visszaéléséről szóló mese. Jegyek az élő közvetítésbe 5 dollárnál kezdődik, és a bevételek a Színész Alap javát szolgálják.

A TikTocker Em Jaccs (@e_jaccs) elvetette a magot Ratatouille: TikTok musical című rövid videóval és dallal Óda Remynek. A fejemben elakadt dalt Daniel Mertzlufft zeneszerző és hangszerelő fedezte fel, aki közreműködött Disney-szerű zenekari kíséret annak bizonyítására, hogy a lecsó musical működhet. A mém folytatta a hógolyózást, miközben a színházi gyerekek és a zeneszerzők új dalokat pumpáltak a patkányárnyalatú miasmába, gyakran jelmezek viselése és drámai részek előadása közben.

A TikTok szerint több mint 200 millió felhasználó foglalkozott az eredetivel Óda Remynek, gyakran parodizálva vagy közreműködve a videóban a TikTok Duet funkciójával. És mivel a hagyományos színházakat bezárják, a TikTok-alapú lecsó technikailag a legnépszerűbb musical 2020-ban. A mém teljes méretű produkcióvá alakítása nem gond, bár meglepő, amikor a Disney rajongói által készített musicalből jelentkezik egyik legkedveltebb szereplőjéhez.

Nem világos, ki fog szerepelni lecsó: A TikTok musical, de a producerek megígérik, hogy a szereplők a Broadway színészeit és a TikTok kreatívjait veszik részt. A TikTok személyiségei a színfalak mögött is dolgoznak a díszlet, a játéklevél és más eszközök megtervezésén.

Jegyek erre: Ratatouille: A TikTok musical 5 dollárnál kezdődnek és elérhetőek TodayTix. A műsor premierje az újév napja, 7:00 EST, bár bármikor szabadon vásárolhat és bármikor megtekintheti.

Forrás: Broadway Seaview Productions keresztül CNN
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it