A videó lejátszási sebességének megváltoztatása a Netflix-en

Avatar Gadam | 2020.12.06. 53 Views 0 Likes 0 Ratings

53 Views 0 Ratings Rate it

Netflix logó a tévében
Bogdan Glisik / Shutterstock

Gyakran ülünk át egy epizódot vagy filmet a Netflix-en, annak ellenére, hogy ez húzásként hat. Néha csak fel kell gyorsítani. A Netflix lejátszási sebesség eszközével növelheti a film vagy a műsor tempóját. Így kell használni.

Meglátogatni a Netflix webhely számítógépén jelentkezzen be fiókjába, és játsszon le egy tévéműsort vagy filmet, amelyet meg szeretne nézni.

Amint a videó betöltődik és elkezdi lejátszani, mozgassa a kurzort, hogy felfedje a lejátszó vezérlőit a képernyő alján.

A lejátszási vezérlők felfedése a Netflix webhelyén

Vigye a kurzort a jobb alsó sarokban egy sebességmérőnek tűnő gombra.

Állítsa be a lejátszás sebességét a Netflix webhelyén

Megjelenik egy új „Playback Speed” menüablak. Válassza ki az öt különböző sebesség-előbeállítás egyikét, hogy könnyen növelje vagy csökkentse Netflix-videójának ütemét.

A funkció eléréséhez nem kell módosítania Netflix-beállításait. Alapértelmezés szerint elérhetőnek kell lennie, de ha nem, akkor a Netflix lehet, hogy még nem kínálja az Ön országában. Megpróbálhatja a kijelentkezést és az újbóli bejelentkezést is.

Ez a beállítás nem érvényes az Ön Netflix-profiljára, és csak az egyedi megtekintési munkamenetre korlátozódik. Tehát ha egy bizonyos ütemben szeretné tartani a lejátszási sebességet, akkor azt minden egyes videó lejátszásakor módosítania kell.

A feliratok automatikusan elérik az új lejátszási sebességet. Ezért nem kell attól tartania, hogy lemarad a párbeszédről, ha a képernyőn megjelenő szövegre támaszkodik.

A Netflix lejátszási sebessége a telefonján is elérhető. Először győződjön meg arról, hogy a Netflix legújabb verziója van a készüléken Android, iPhone, vagy iPad.

Ezután indítsa el a Netflix alkalmazást, és játsszon le egy epizódot vagy filmet. A lejátszás sebességének megjelenítéséhez érintse meg a bal alsó sarokban található „Speed” gombot.

A lejátszási vezérlők felfedése a Netflix alkalmazásban

Mostantól beállíthatja a Netflix lejátszási sebességét, hogy gyorsítsa vagy lassítsa a tempót.

Állítsa be a lejátszás sebességét a Netflix alkalmazásban


Hasonlóképpen lehet személyre szabhatja a feliratok megjelenését a Netflixen sőt még csak a billentyűzettel vezérelheti a lejátszást.
Source link


53 Views 0 Ratings Rate it