A Wyze legújabb 10 dolláros okosdugója a szabadban jár, hogy táplálja karácsonyi fényeit – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.15. 23 Views 0 Likes 0 Ratings

23 Views 0 Ratings Rate it

Egy kültéri csatlakozó, amely a karácsonyi fényeket táplálja egy bokorban.
Wyze

A bejelentések támadása után, beleértve a otthoni felügyeleti rendszer, a okos óra, a okos esőztető, és a robot vákuum, Wyze visszatért egy újabb termékkel. Ezúttal szilárdan visszatért az intelligens otthon területére, hihetetlenül megfizethető, 10 dolláros kültéri intelligens csatlakozóval. A Wyze Plug Outdoor előrendelései ma nyílj meg.

Hihetetlenül kompetens kültéri intelligens csatlakozót kap 9,99 dolláros előrendeléséhez (10,99 dollár az előrendelés után). A Wyze Plug Outdoor két kimenetet tartalmaz, amelyeket egyedileg vezérelhet. Ez egy 15 amperes névleges csatlakozó, és energiamegfigyeléssel büszkélkedhet.

Vértes a kültéri Wyze Plug-ról, két kivezetéssel.
Wyze

A Wyze Plug Outdoor Wi-Fi-hálózaton keresztül csatlakozik, és a vállalat azt ígéri, hogy jó kapcsolatot fog elérni akár 300 méter távolságra is egy nyílt terepen. Természetesen automatizálást is kap a Wyze alkalmazáson keresztül, és megkapja a Google Assitant és az Alexa integrációit.

Az automatizálási lehetőségek magukban foglalják a vakációs módot, az ütemezést, az egyedi aktiválási szabályokat és a portól hajnalig érzékelőt, amely reagál a környezeti fényre. A nyaralás mód véletlenszerűen be- és kikapcsolja a csatlakozókat, hogy az emberek otthon legyenek.

A Wyze Plug Outdoor-nak nyilvánvalóan ki kell állnia az időjárásnak, és az IP64 besorolásának köszönhetően kell. Ez védelmet nyújt a víz és a finom porszemcsék ellen. A legtöbb kültéri csatlakozó kizárólag a vízállóságra összpontosít.

Ha más kültéri csatlakozókról beszélünk, akkor a legtöbb 30–40 dollárt fog megtéríteni, és sokan nem engedik meg az üzletek egyedi irányítását. Még mindig kevesebben kínálják az energiafigyelést. Ezzel a Wyze Plug Outdoor az egyik legolcsóbb és legeredményesebb intelligens kültéri dugó a piacon.
Az egyetlen hátrány, amit láthatunk? Az általános értékesítést csak 2021-ben éri el, és még akkor is, ha ma előrendel, valószínűleg nem kapja meg időben a karácsony teljes automatizálását. De soha nem túl korai tervezni a következő karácsonyt.

tudsz előrendeli a Wyze Plug Outdoor terméket ma a cég telephelyén.
Source link


23 Views 0 Ratings Rate it