A Wyze új, 60 dolláros, napi 24 órás megfigyelő készletével olcsóbban védi otthonát – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2020.12.08. 32 Views 0 Likes 0 Ratings

32 Views 0 Ratings Rate it

Vértes egy Wyze billentyűzetről
Wyze

Valamivel több mint másfél évvel ezelőtt a Wyze okosotthoni érzékelőket mutatott be, amelyek jóval a verseny alatt vannak. De a Wyze Sense az intelligens otthoni megoldásokhoz működött a legjobban, nem a biztonsághoz, és az érzékelők sem voltak mindig megbízhatóak. Most Wyze visszatért a továbbfejlesztett érzékelőkkel és megfizethető 24/7 figyelő megoldás.

A Wyze Home Monitoring hasonló barkácsbiztonsági megoldásokat vállal, mint például a Simplisafe. 60 dollárért ingyen kapja meg a hardvert, és egy évre előfizeti az otthoni felügyeletet. Ha inkább csak az érzékelőket vásárolja meg, megteheti. A továbbfejlesztett érzékelők 50 USD-t fognak visszafizetni, és havonta 5 USD-ért választhat a megfigyelési tervről. Ha azt tervezi, hogy használja, az első ajánlat jobb.

A teljes Wyze Home Monitoring készlet, beleértve az érzékelőket, a kezelőt és az elosztót.
Wyze

De ha érdekelnek az intelligens otthon képességei, akkor érdemes megnézni a továbbfejlesztett érzékelőket. A 49,99 dolláros készletből kapsz egy Wyze Sense v2 hubot, Wyze Sense kezelőt, 2 Wyze Sense belépési érzékelőt v2, egy Wyze Sense mozgásérzékelőt v2 és egy ablak matricát. Ez drágább, mint az eredeti Wyze Sense készlet, de hubot és billentyűzetet kap.

Wyze koppintott Délfény otthoni felügyeleti szolgáltatásának működtetésére, és a Hubot használja a művelet agyaként. A Wyze Hub csatlakozik a Wi-Fi-hez vagy az Ethernet-hez, és 85 dB-es szirénát adhat a betolakodók elriasztására. Természetesen bekötheti Wyze kameráit is.

Amikor elhagyja a lakást, beállíthatja, hogy a Hub el legyen távol a billentyűzettel, vagy megérkezéskor megjelölheti otthonát. Ha valami riasztja a riasztót, a Noonlight az Ön nevében felkeresi a helyi rendfenntartókat.

Előre megrendelheti a Wyze Home Monitoring készlet most, és Wyze szerint valamikor 2021 márciusában szállítják.
Source link


32 Views 0 Ratings Rate it