A YouTube lejátszási sebességének felgyorsítása (vagy lassítása)

Avatar Gadam | 2020.12.23. 317 Views 0 Likes 0 Ratings

317 Views 0 Ratings Rate it

YouTube logó szürke háttérrel

Olyan videót néz a YouTube-on, amely túl lassan – vagy túl gyorsan mozog? Könnyű felgyorsítani (vagy lassítani) bármely videó lejátszását a YouTube webhelyén vagy a YouTube mobilalkalmazásában. Itt van, hogyan.

Hogyan működik a YouTube lejátszási sebesség-szabályozása

A YouTube tartalmaz egy „Lejátszási sebesség” nevű funkciót, amely lehetővé teszi a sebesség kiválasztását a normál sebesség 0,25-szerese és kétszerese között. Ha az „1” normál sebesség, a „0,25” megegyezik az eredeti sebesség negyedével (lassítja a lejátszást), és a „2” kétszer olyan gyors, mint a normál.

Ha valami úgy tűnik, hogy örökké tart – talán hosszú prezentáció, interjú vagy podcast, ahol mindenki lassan beszél -, akkor valójában felgyorsíthatja. Hasonlóképpen, ha oktatóanyagot néz, és a dolgok túl gyorsan haladnak, lelassíthatja a videót, hogy lépést tudjon tartani.

A YouTube lejátszási sebesség funkciója nem változtatja meg a videó hangmagasságát, amikor felgyorsítja vagy lassítja. Ha mégis megtörtént, akkor az ember hangja gyorsan nyikorgó egérnek, lassan lassan nehézkes óriásnak tűnhet. Ehelyett tömöríti vagy kibővíti az audio- és videomintákat, hogy a lejátszás során megtartsa az azonos hangmagasságot – tehát valóban csak úgy hangzik, hogy ugyanaz a személy gyorsabban vagy lassabban beszél. A zene gyorsabban vagy lassabban fog játszani a zenei billentyű megváltoztatása nélkül.

Hogyan lehet megváltoztatni a YouTube lejátszási sebességét az interneten

A lejátszás sebességét mind a webböngészőben, mind a YouTube mobilalkalmazásában iPhone, Android és iPad készülékeken módosíthatja. Először megmutatjuk, hogyan működik az interneten.

A böngészőben a YouTube-videók lelassításához vagy felgyorsításához látogasson el a YouTube.com oldalra, és keresse meg a YouTube-videót. Hozza elő a lejátszás eszköztárát, és kattintson a „fogaskerék” ikonra, amely a videó jobb alsó sarkában található.

A YouTube lejátszási sebességének módosításához az asztalon kattintson a fogaskerék ikonra.

A megjelenő menüben kattintson a „Lejátszási sebesség” elemre.

A megjelenő menüben válassza a lehetőséget "Lejátszási sebesség."

A „Lejátszási sebesség” menüben 0,25-szeres és kétszerese közötti sebességet választhat, beleértve az adott tartományon belüli egyéni értéket is. Ha az „1” normál sebesség, az 1-nél kisebb érték lelassítja a videót, míg az 1-nél nagyobb érték a videót gyorsítja.

Válasszon egy YouTube lejátszási sebességet a listából.

Ezt követően kattintson a menüen kívül a bezáráshoz, és amikor legközelebb megnyomja a lejátszás gombot, a videó a kiválasztott sebességgel játszik le. Ha vissza kell állítania a normálra, kattintson ismét a fogaskerék ikonra, válassza a „Lejátszási sebesség” lehetőséget, és válassza ki az „1” -t a listából.

Hogyan lehet megváltoztatni a YouTube lejátszási sebességét a YouTube Mobile App alkalmazásban

Ha szeretne lassítani vagy felgyorsítani egy YouTube-videót iPhone, iPad vagy Android készülékén, először nyissa meg a YouTube alkalmazást. Videó lejátszása közben érintse meg egyszer a képernyőt az eszközsor megjelenítéséhez, majd érintse meg a videokeret jobb felső sarkában található függőleges ellipszisek gombját (három függőlegesen igazított pont).

A YouTube alkalmazásban érintse meg a három pont gombot.

A felbukkanó menüben válassza a „Lejátszási sebesség” lehetőséget.

A megjelenő menüben koppintson a ikonra "Lejátszási sebesség."

A megjelenő „Lejátszási sebesség” listában válassza ki a kívánt sebességet. Ne feledje, hogy az 1-nél kisebb érték lelassítja a videót, míg az 1-nél nagyobb szám felgyorsítja a videót.

Válassza ki a kívánt YouTube lejátszási sebességet a listából.

Ezt követően zárja be a menüt, és a videó a kiválasztott sebességgel folytatódik. Ha vissza kell állítania a normál sebességre, koppintson újra az ellipszis gombra, és állítsa a sebességet „1” -re.

Boldog nézést!
Source link


317 Views 0 Ratings Rate it