A Zoom 40 perces találkozási limitjét karácsonyra, Hanukára, Kwanzaa-ra és NYE-re emeli – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.18. 30 Views 0 Likes 0 Ratings

30 Views 0 Ratings Rate it

Zászló, amely a Zoom korlátlan találkozási idejét ünnepli az ünnepek alatt.
Zoomolás

Ha kimaradt a korlátlan nagyítási idő a hálaadás ideje alatt, most itt az alkalom, hogy rendbe hozza a dolgokat. A Zoom ideiglenesen feloldja 40 perces csevegési korlátját a közelgő ünnepek elismeréseként – jelentette be a cég blogján. A csevegési korlát, amelyet csak az ingyenes fiókoknál alkalmaznak, megszűnik, hogy segítsen a családoknak kommunikálni Hanuka, karácsony, szilveszter és Kwanzaa idején.

40 perces csevegési korlátjának feloldásával a Zoom lehetőséget ad a családok számára a COVID-19 terjedésének veszélye nélküli kapcsolatra. Itt vannak azok a napok, amikor a nagyítást csevegési korlátozások nélkül használhatja:

  • Hanuka vége: December 17. 10:00 ET – December 19 6:00 ET
  • Szenteste és nap: December 23. 10:00 ET – December 26 6:00 ET
  • Kwanzaa vége és újév: December 30. 10:00 ET – január 2 6:00 ET

A Zoom széles körű megközelítést alkalmaz ezekre az ünnepekre, így rengeteg idő áll mindenki rendelkezésére, hogy összehangolja családját és bejelentkezzen egy hosszú beszélgetésre.

A Zoom csevegési korlátjának eltávolításához semmit sem kell tennie, bár a Zoom javasolja az a használatát mester jelszó hogy távol tartsa a nem kívánt vendégeket. Ha családjának egy ideje nem volt Zoom-találkozója, kérje meg őket, hogy most frissítsék a Zoom alkalmazást.

Forrás: Zoomolás
Source link


30 Views 0 Ratings Rate it