Adjon hozzá kihangosító Alexát autójához az iOttie Aivo Connect műszerfal tartójával – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.07. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Az iOttie Aivo Connect okostelefon tartójának fényképe egy autóban.
iOttie

Nincs veszélyesebb, mint a GPS-szel játszani, vagy vezetés közben végignézni a Spotify-t. Ennek ellenére nagyon kevés autó rendelkezik hatékony vagy naprakész hangvezérléssel. Az iOttie 90 dollárjával akarja megoldani a problémát Aivo Connect, egy okostelefon műszerfal tartó, amely vezeték nélküli töltőként és kihangosító Alexa Auto rendszerként is funkcionál.

Az Aivo Connect Bluetooth-kapcsolattal párosítja autója hangrendszerét, így hatékonyan alakítja járművét egy hatalmas Echo intelligens hangszóróvá. Segítségével útbaigazítást kérhet, hívásokat kezdeményezhet, zenéjét megváltoztathatja, vagy bármilyen gomb megnyomása nélkül irányíthatja okosotthonát. Az Alexa Auto Mode-nak köszönhetően az Aivo Connect telefonját kihangosító, intelligens járműkijelzővé alakíthatja, amely szembetűnő információkat, navigációs utasításokat és egyebeket tartalmaz.

De az Aivo Connect nem csak Echo hangszóró az autójához; ez egy műszerfal tartó az okostelefonhoz és egy 10 wattos vezeték nélküli töltő. És más okostelefonos autós tartóktól eltérően az Aivo Connect előnyeit élvezheti az „Auto Sense rögzítő rendszer”, amely automatikusan becsukja a karját, amikor a telefont a tartójába helyezi.

Az Aivo Connect elérhető az Amazon-on 90 dollárért, és Android és iOS eszközökkel működik. Erős alternatívája az autó beépített hangvezérlésének, bár sokkal drágább, mint a többi Alexa Auto rendszer, mint például Echo Auto (amely eladó ma 20 dollárért) és a Anker Roav Viva. Az iOttie egy Alexa-kompatibilis vezetõ dashcam kiadását is tervezi kiadni Aivo View 2021-ig.[ad_2]
Source link


24 Views 0 Ratings Rate it