AfterShokz Aeropex Mini Review: Elég nagy üzlet valami olyan kicsiért – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.08. 106 Views 0 Likes 0 Ratings

106 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Értékelés:
9/10
?

 • 1 – Abszolút forró szemét
 • 2 – Sorta langyos szemét
 • 3 – Erősen hibás kialakítás
 • 4 – Néhány profi, sok hátrány
 • 5 – Elfogadhatóan tökéletlen
 • 6 – Elég jó vásárolni
 • 7 – Remek, de nem a legjobb a kategóriájában
 • 8 – fantasztikus, néhány lábjegyzettel
 • 9 – Fogd be és vedd el a pénzemet
 • 10 – Abszolút Design Nirvana

Ár: 160 USD

Az Aftershokz Aeropex Mini egy íróasztalon, előtérben telefon és a háttérben a Leatherface Pop
Cameron Summerson

Pontosan egy élettel ezelőtt, 2019 júliusában, I hirdette a szerelmemet az AfterShokz Air csontvezetõ fejhallgatóhoz. Azóta szinte minden edzésen használom őket – bent vagy kívül. Nos, eddig. Az eredetileg a 2020-as CES-en meghirdetett újabb, modernebb és (ami a legjobb) kisebb Aeropex Mini az elmúlt pár hétben a koponyámon volt. És szeretem őket még több.

Itt van, amit szeretünk

 • Kiváló hangminőség a csontvezetéshez
 • Nagyszerű akkumulátor-üzemidő
 • Kisebb illeszkedés
 • IP67 besorolású

És amit nem

 • Saját töltő
 • Kétértelmű EQ beállítások
 • Csak fekete színben kapható

Mi ez a „mini” üzlet?

Ha a csontvezetéses fejhallgatót az utolsó pillanatban kutatta, valószínűleg hallott az AfterShokz által készített Aeropex-ről. Nagyjából másfél évvel ezelőtti kiadásuk óta ezek voltak a legjobb csontvezetési fejhallgató tényleges szabványa. Az Aeropex Mini ugyanazok a fejhallgatók, csak kisebbek.

Nos, a zenekar kisebb. Mint például, ennyi – csak egy fél centivel rövidebb sáv. Maguk a fejhallgatók azonos méretűek. De a kisebb zenekar nagyobb hatással van az összképre, mint gondolnád. Kopasz haver vagyok, így nincs hajam, hogy kitöltsem az AfterShokz Air gépem által hagyott extra helyet, ami számomra az Aeropex Mini nagyszerű választás. Az illeszkedés sokkal „szorosabb”.

Aeroepex és Aeropex Mini méretek összehasonlítása
AfterShokz

Természetesen elgondolkodhat azon, hogy mekkora méretet kellene kapnia. Jó hír: AfterShokz útmutató, amely segít ennek kiderítésében. Ha nagy a kövér fejed vagy sok a hajad, akkor valószínűleg teljes méretre vágysz. De ha kisebb a fejed, nem sok a hajad, gyerek vagy, vagy szorosan illeszkedik, akkor a Mini a lekvár.

Ó, van még egy kisebb különbség: az Aeropex Mini csak fekete színben kapható. A szokásos Aeropex piros, szürke, kék és fekete színben kapható. Ez akkora bummer, ha szereted a színeket és kicsi a fejed, de hé – nem lehet mindet megnyerni.

Ellenkező esetben itt egy szokásos és megszokott elrendezést kap: többfunkciós gomb (lejátszás / szünet, válasz / letárolás, a Google Segéd előhívása és még sok más) a bal oldali padon, a hangerő +/- és a töltőport a jobb oldalon a fülhorog mögött . Ez az. Ellentétben a legtöbb más AfterShokz készülékkel, amelyek valamilyen USB-n keresztül töltenek, az Aeropex saját mágneses töltőt használ. Feltételezem, hogy azért jártak ezen az úton, hogy jobb tömítést és magasabb IP besorolást kapjanak (IP67), de ez némelyeknek bosszúságot jelenthet. Csak ne veszítse el a kábelt!

Remek, szóval … Csontvezetés?

Az Aeropex Mini-t azért viselik, hogy megmutassa, hol fekszik a vezetőpárna
Kori Summerson

Míg testvéroldalunk, a How-to Geek rendelkezik legkiválóbb magyarázó arról, hogy hogyan működik a csontvezetési technológia, megadom neked a gyors és piszkos dolgot. Alapvetően megkerülik a külső fület, hogy a hangot közvetlenül a belső fülbe pumpálják. Hogyan? Az arccsontján keresztül. Szinte olyan, mint amilyeneket használnak csontok nak nek magatartás a hang.

Hűvös, egyedi élmény, de nem tépelődés. Nem kell hozzá szokni. De a csontvezetéses fejhallgatók használata sem hasonlít más fejhallgatók használatához, amelyek nem mennek be, vagy a fülébe. Ennek van néhány előnye, de többnyire nem akadályozza a hallását, így teljes helyzetismerettel rendelkezik.

Vértes a pad
Az arccsontján nyugvó párna. Cameron Summerson

Ez nagyszerűvé teszi ezeket bármikor, amikor meg kell hallania, mi zajlik körülötted – például kerékpározáshoz vagy futáshoz. Vagy bármilyen más tevékenység, ahol zenét vagy podcastot szeretne, de még mindig képesnek kell lennie a hallásra.

A csontvezetéses fejhallgató használatát általában ahhoz hasonlítom, hogy ugyanabban a szobában tartózkodunk TV-vel. Amikor nézed, figyel rá, és a tévé hangjára koncentrálsz – de még mindig hallhatsz más dolgokat. Ha valaki beszélgetni kezd veled, a TV hangja valamiféle háttérbe sodródik, így te az adott ember hangjára tudsz koncentrálni. A csontvezetõ fejhallgatók alapvetõen ugyanazt teszik. Hihetetlen.

De Cam, milyen a hangminőség?

Be fogok engedni egy apró titkot: a csontvezetõ fejhallgató nem olyan jól hangzik, mint a fülhallgató vagy a fejhallgató. De ez nem azt jelenti, hogy rosszul hangzanak. Az Aeropex (Mini) pedig jobban hangzik, mint bármely más csontvezetõ fejhallgató, amit valaha hallottam.

Mint korábban mondtam, szinte minden alkalommal, amikor jó egy évig motoroztam, viseltem az AfterShokz Air-t. A hangminőség ezeken rendben van – végül is inkább az érdekel, hogy csak zenék legyenek az edzéseimhez, mintsem hogy a legjobb hangminőséget érjem el -, de az Aeropex (Mini) más szintű. Ahol a levegő kissé sárosnak vagy tompa hangnak tűnhet, az Aeropex élve szól – élesen és élesen. Tagolt.

Természetesen itt kell kordában tartania az elvárásait – például a csontvezetés egy meghatározott definiált alsó végét nem fogja megkapni. Általában nehezebbek a középtávon, amely a legszélesebb frekvencia-lefedettséget kínálja. Tudod, a legtöbb „bumm a bakodért”, hogy úgy mondjam.

Vértes a többfunkciós gombról
A többfunkciós gomb Cameron Summerson

Ez azt jelenti, hogy az AfterShokz minden készletéhez tartozik egy füldugó is, ami drámai módon megváltoztatja az általános hangélményt. Az Aeropex Mini ennek eredményeként két EQ-beállítást tartalmaz – az alapértelmezett profilt nyitott fülű használatra tervezték, így annyi basszust pumpál beléjük, amennyit el tudnak látni. A füldugókkal azonban tiszta sárnak tűnik. A másik EQ profil átkapcsolása mindkét hangerő-gomb három másodpercig történő lenyomásával drasztikusan csökkenti a mélyhangokat, így jobban szólalnak meg. De a valóságban bármelyik EQ-t bármikor használhatja. Arról szól, hogy mi hangzik jobban számodra.

De ez felveti a legnagyobb problémámat is az Aeropex-szal (és az Air-del, ami azt illeti): amikor a két beállítás között vált, a hangválasz azt mondja, hogy „EQ megváltozott”, és nem jelzi, hogy melyik profilon van. Több mint egy éve adtam ezt az Air-re, de arra gondoltam, hogy az AfterShokz biztosan megoldotta ezt az újabb modelleken. Dehogy. Bárcsak legalább „EQ 1” és „EQ 2” választ adna rá. Valójában ez pontosan így működik az OpenMove– három audio profiljuk van, és mindegyiket (standard, vokális emlékeztető, füldugó mód) bejelenti, amikor aktiválódnak).

Közeli kép: A saját töltő és hangerő gombok, a Leatherface Pop és a Google Nest Hub a háttérben
Saját töltő és hangerő gombok Cameron Summerson

De, az igazat megvallva, az AfterShokz készülékemet mindig nyitott fülű fejhallgatóként használom, így szó szerint soha nem cserélek hangprofilt. De én vagyok az – érdemes egy fejhallgatót használni minden felhasználásra, és tetszik az ötlet, hogy a füldugókat párosítsuk csontvezetéssel. Ebben az esetben az OpenMove esetleg legyen jobb választás az Ön számára. Csak ne feledje, hogy ezek az „életmód” fejhallgatók, tehát nem annyira robusztusak (IP55 vs. IP67), és nem tartanak olyan sokáig (6 óra szemben az akkumulátor élettartamával).

Végül szeretnék kitérni a hívás és a kommunikáció minőségére. Nemrégiben egy négy és fél órás beltéri kerékpáros rendezvényt hajtottam végre a TrainerRoad csoportos edzésfunkciójával (amely támogatja a videót és a hangot), az Aeropex Mini pedig csodálatos volt. Remekül szóltak, és mindenki tökéletesen hallott engem. Hatalmas győzelem azok számára, akik a fülük eltömődése nélkül szeretnének telefonon beszélni.

Ha a telefonhívások és a hangos csevegés az Ön elsődleges problémája, akkor jobban érdekelheti a OpenComm, amely látszólag hasonlít az Aerpoex-hez, de a jobb hívásminőség érdekében boom mikrofonnal rendelkezik.

Következtetés: A legjobb csontvezetési élmény, csak kisebb

Az AfterShokz Aeropex Mini a párnákra összpontosítva
Cameron Summerson

A levegő egész ideje alatt csak a kerékpáron használtam őket. De mivel tesztelem az Aeropex Mini-t, azon kapom magam, hogy elég rendszeresen nyúlok hozzájuk – mind biciklin, mind pedig szabadon. A ház körül viselem őket. Munka közben viselem őket. A boltba viselem őket. Akkor viseltem őket, amikor a belvárosban jártam, és képeket készítettem a iPhone 12 Mini áttekintés.

Persze, a fülhallgató vagy a szokásos fejhallgató jobban szól. De az Aeropex Mini előnyei felülmúlják a (nagyon kevés) hátrányt. Könnyűek, egész nap kitartanak, hihetetlenül kényelmesek és elállnak az utamból. Gyorsan az én fejhallgatóimká válnak szinte minden felhasználásra.

Ez azt jelenti, hogy én is rájövök, hogy a belépés költsége 160 dollár (ők eladó 125 dollárért írásakor), hogy egy kupola Aeropex vagy Aeropex Mini kerüljön a kupolájára. Ha valami olyasmit keres, amiben ki lehet dolgozni, és szüksége van rá, hogy egész nap tartson, akkor ők a legjobbak. Az Aeropex vagy a kisebb Aeropex Mini között pedig különböző fejméretekre kaphatók. De ha még mindig nem vagy teljesen eladva a segédprogramban az életed során, akkor valami kedvezőbb árú OpenMove lehet jobb választás annak ellenére, hogy csak egy méretben érkezik.

Itt van, amit szeretünk

 • Kiváló hangminőség a csontvezetéshez
 • Nagyszerű akkumulátor-üzemidő
 • Kisebb illeszkedés
 • IP67 besorolású

És amit nem

 • Saját töltő
 • Kétértelmű EQ beállítások
 • Csak fekete színben kapható[ad_2]
Source link


106 Views 0 Ratings Rate it