Ágynemű ágynemű 2 út + elsődleges hálószobánk frissítése

Avatar Gadam | 2020.12.20. 67 Views 0 Likes 0 Ratings

67 Views 0 Ratings Rate it

A legjobb az ágynemű. Nem hiszel nekem? Ma kétféleképpen osztom meg az ágynemű formázását otthonában. Talán meg fogom győzni.

A vártnál tovább tartott, mint mindig, de hálószobánk végre összeáll. DIY fejtámla és minden! És hogy megünnepeljem, megterveztem újunkat Magic Linen ágynemű kétféle módon játszani, változtatni ezen a téren, amikor a hangulat támad.

Van kedvencem, de szívesen megtudnám, melyik tetszik a legjobban! Tehát kattintson ide, és olvassa el tovább, és tudassa velem, melyik megjelenés a kedvenc.

Már több mint egy éve csodálatos dolgokat hallok a Magic Linen-ről. És én személy szerint MINDENET SZERETEM, a fehérneműt – beleértve az ágyneműt is. Pontosan azért, mert a vászon hőmérséklet-szabályozó, ami azt jelenti, hogy télen melegen tart, nyáron pedig hűvös. Tehát ugyanazt az ágyneműt egész évben használhatja… mindaddig, amíg rendszeresen mossa. Haha.

És csak imádom a vászon nyugodt hangulatát. Gyönyörű vizuális textúrával rendelkezik, sőt ráncos is. Ki van velem?

Mindenesetre szerettem volna két különböző megjelenést forgatni, mivel két ágynemű-készletre lenne szükségünk, amikor az egyik a mosdóban van, stb. Tehát egy kis játékgá változtattam, és az újonnan berendezett hálószobánkban kétféleképpen alakítottam az ágyneműt. A természetes csíkos ágyneműpaplan a kedvencem, Jeff pedig a tömör természetes vászon. Szóval, összekeverem a két külsőt.

Essünk neki!

1. megjelenés: Ágynemű csíkok

Soha nem gondoltam arra, hogy csíkos paplanot szerzek, amíg meg nem láttam ezt Magic Linen. A színek semlegesek és csinosak, de a csík egy kicsit érdekesebbé teszi. Nem voltam biztos benne, hogy mire számíthatok, de nagyon SZERETEM ezt a pillantást! Egyszerű fehér vászon lepedővel párosítottam. És hozzáadott semleges vászon párnahuzatokat, valamint egy bézs gofri dobást.

A gofri dobások Döbbenetes btw! Teljesen nagyszerű ajándék lenne – kétféle méretben kaphatók. És meleg, mégis selymes érzésű textúra. Nem tudom leírni, mint azt mondani, hogy meg kellene szerezned!

Vedd ezt a pillantást!

A pontos ágynemű megjelenítéséhez itt van szüksége. Olyan, mint egyfajta recept, de az ágyához…

**Nekem már voltak hasonló rácsos vászon párnahuzataim, ezért csak a legegyszerűbb Magic Linen verziót teszem hozzá, amely méretében és mintájában szinte megegyezik a nálam használtakkal.

2. megjelenés: (Még több) Semleges ágynemű

Ez az ágynemű-kombináció még minimálisabb és semlegesebb, mint az első. Nincs annyi fotóm erről a verzióról, mert a mindennapi fényképezés közben gyorsan sötétedni kezdett (a nappali megtakarítás megöl a kora sötétséggel). De ez az egyszerűsített lehetőség is nagyon szép – egy kis színpompával a fa rózsa gofri dobásában.

Vedd ezt a pillantást!

Hogy szeretjük eddig a Magic Linen ágyneműt

Körülbelül két hete aludtunk a Magic Linen ágyneműn, és mindketten (őszintén szólva) nagyon szeretjük.

Kaliforniában az időjárás gyorsan változik – melegtől hidegig és vissza melegig, stb. Tehát nagyszerű volt a hőmérsékletet szabályozó ágynemű, mint a vászon. Soha nem ébredek melegen vagy hidegen.

ÉS olyan jól néz ki itt most. Az ágynemű óriási különbséget jelent abban, hogy összeszedi az utolsó simításokat a szobában. Különösen az általam készített barkács fejtámlával kombinálva.

PS Teljesen nem kapcsolódik a hálószobai dolgokhoz, de hatalmasat is kaptam fehér vászon abrosz amit szeretek, ha ilyesmit keres. A Magic Linen vászonruhákat, konyhai és étkészleteket, függönyöket, szöveteket az udvar mellett stb. És neked is van kedvezmény kódom, ha meg akarsz nézni.

Tehát most, hogy látta mindkét lehetőséget, melyik a kedvence? Mondja meg nekem az alábbi megjegyzésekben. Szeretném hallani a gondolatait.

Akciós kód: Használja az egy magic10-et a pénztárnál, hogy 10% kedvezményt kapjon a Magic Linen megrendeléséből.

Ez a bejegyzés a Magic Linen-szel közösen működik. Minden vélemény a sajátom. Köszönjük, hogy támogatja azokat a márkákat, amelyek segítenek a Paper and Stitch működésében.


Source link


67 Views 0 Ratings Rate it