Ahumado Hibisco koktél recept | SimplyRecipes.com

Avatar Gadam | 2020.12.08. 45 Views 0 Likes 0 Ratings

45 Views 0 Ratings Rate it

Ez a bejegyzés partnerrel íródott Tiszta levél.

Az év legünnepeltebb szezonja van a láthatáron, és készen állunk az ünneplésre.

Természetesen egy szép, piros koktél rendben van, és ez egy könnyű, füstös mezcal-val kiüti a parkból. Tiszta levél cseresznye Hibiscus gyógynövény tea. Gyömbérlével vagy likőrrel készült három összetevőjű koktél egyensúlyban tartja a feltűnő karaktert és a teljes egyszerűséget

És az ünnepi homlokzata ellenére valóban egy koktél minden évszakra. Szerintünk imádni fogod.

A történelem ihlette

Az Ahumado Seco az étteremben készített koktél La Condesa a texasi Austinban. A név szó szerinti fordításban „száraz füst”, a mezcal füstöltsége kiegyensúlyozott a fanyar hibiszkusz tea szélén, és a gyömbéres likőr édesített fűszeressége.

A Pure Leaf Cherry Hibiscus gyógynövényes teájával dolgozva rátértünk az eredeti koktél történetére, de megfordultunk. Ismerje meg az egyenes hibiszkusz agua freskáról való távozást elért Ahumado Hibisco-t, amely inkább kiegyensúlyozottabb és árnyaltabb keveréket kínál.

Miért Pure Leaf Cherry Hibiscus gyógynövény tea?

Nincs szükség saját Hibiscus agua fresca elkészítésére; Tiszta levél Cherry Hibiscus gyógynövényes jeges tea már a tökéletes bók a mezcalnak ebben a pompás italban. A kiegyensúlyozott íznek köszönhetően a lágy hibiszkusz tónusok nem borítják el és nem dominálnak.

A cseresznye meglepetése a mezcal vaníliája és a gyömbér lendületes melege mellett is öröm. Ez valóban egy emlékezetes koktél!

Mi az a Mezcal?

Valójában egy niche-szellem, amely önmagában egy kategória, a mezcal az agávé, amely ihatóvá válik. Hol tequila – egy mezcal, amely csak elkészíthető kék agávéból – jellemzően kora szerint különbözik, a mezcal 30 különböző agave növény ölelésével olyan íz- és terroir-választékot kölcsönöz neki, amelyet érdemes felfedezni.

Általában füstös aromához és zamathoz társulva meglepő elegancia és összetettség lehet egy jó mezcalban, lágy felületekkel és finom mézes, vaníliás, sőt gyömbéres utalásokkal.

Gyömbérlé vagy gyömbérlikőr?

Használhatja ezt a koktélt is! A gyömbérlének viszonylag könnyen megtalálhatónak kell lennie a legtöbb jól felszerelt speciális élelmiszerboltban, vagy meg kell néznie egy olyan gyömbérital megrendelését, mint a Domaine de Canton, a vietnami bébi gyömbér és a konyak közepesen ellenálló keveréke, amely rúgással és édességgel rendelkezik.


Source link


45 Views 0 Ratings Rate it