Az 5 legjobb weboldal a gadgetbőrökhöz – Tekintse át a Geek oldalt

Avatar Gadam | 2020.12.11. 31 Views 0 Likes 0 Ratings

31 Views 0 Ratings Rate it

Fa szemcsés laptop bőr, élénkpiros Apple Airpods tok bőr és narancssárga szénszálas iPhone 12 bőr kollázsban.
Skinit, Gadgetshieldz, dbrand

Ha azt szeretné, hogy a szerkentyűi kiemelkedjenek, nincs semmi hatékonyabb vagy egyszerűbb, mint egy bőr. A bőr rengeteg különböző textúrájú és színű, bármilyen formájú és méretű eszközhöz, több vállalat pedig megkönnyíti az összes kedvenc kütyü felpakolását. De melyiktől vásároljon valójában?

Mit kell keresni egy kütyü bőrén

Jó néhány bőrgyártó van a környéken, és mindannyian különböző dolgokat kínálnak Önnek – megjelenés, textúrák, stb. Itt vannak a legfontosabb dolgok, amelyeken figyelni akar.

  • Minőség: Természetesen ez minden bőrgyártó legfontosabb része. Az olcsó bőrök nem nyújtanak annyira védelmet a karcolásoktól, és előbb-utóbb elkezdhetnek megjelenni. Gondoskodtunk arról, hogy a listán szereplő összes vállalat kiváló minőségű termékeket állítson elő.
  • Testreszabás: Mivel a látványosság a fő oka annak, hogy sokan a bőr megvásárlása mellett döntenek, várható, hogy a legtöbb weboldal rengeteg választási lehetőséget kínál a testreszabás terén. Ez különböző texturált bőrök formájában megjelenhet, mint például a fa és a bőr, valamint a minták. Egyes vállalatok még azt is lehetővé teszik, hogy feltöltsék saját képeiket a bőrre nyomtatva.
  • A weboldal: Senki sem akar rosszul megtervezett weboldalt használni. Könnyűnek kell lennie annak az eszköznek a kiválasztására, amelyre vásárol, és testre szabhatja a bőrt – nem kérdés. Az előnézeti képek szintén hasznosak, így vásárlás előtt képet kaphat arról, hogy milyen lesz a bőr a felszerelésén.
  • Támogatott eszközök: Bár a telefonok és a mobileszközök a legnépszerűbbek a bőr megvásárlásakor, miért ne teremtené ki mindent, ami a tulajdonában van? Számos webhely kínál bőröket olyan termékekhez, mint játékkonzolok vagy laptopok, és még több olyan rést, mint a drónok.

Kiváló minőségű: márkanév

dbrand iPad Pro bőr testreszabási oldal
dbrand

Ha hallottál a listán szereplő vállalatokról, akkor valószínűleg márkanév. A vállalat rendkívül jól ismert az egész technológiai világban, és jó okkal – a bőre a legjobb minőségű. A támogatott eszközök nagy választékával – beleértve a telefonokat, a konzolokat, a laptopokat és egyebeket – képesnek kell lennie arra, hogy az összes kedvenc eszközét dbranddel fedezze le.

Ami a választásokat illeti, a dbrand számos különféle anyagot és színt kínál, esetenként korlátozott időre tervezett kialakítással együtt. A weboldal könnyen használható a bőrének élő frissítésű képeivel, így pontosan tudja, mit hoz létre, amikor kiválasztja a választást. Ha csak az számít Önnek, hogy minőségi terméket kapjon, akkor a dbrand a legjobb cég, amelyhez eljuthat ehhez a dologhoz – de más cégek biztosítanak bizonyos lehetőségeket, amelyek hiányoznak a dbrand részéről a testreszabási osztályon.

Szilárd versenyző: XtremeSkins

XtremeSkins Google Pixel 5 bőr testreszabó oldal
XtremeSkins

Az XtremeSkins jó munkát végez a dbranddal való versenyben, kiváló minőségű bőrével. Megtalálja a bőröket minden hitvallás eszközeihez, legyen szó telefonokról, fejhallgatókról vagy akár drónokról. És a színnel és az anyagokkal kapcsolatban bemutatott lehetőségek is elég széles körűek. Megvan a szokásosabb cucca, például a matt színek vagy a szénszál, valamint egyedi tervek, például a „Faragott faszén”.

Ez egy Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező vállalat is, tehát ha Nagy-Britanniában vagy Európában tartózkodik, akkor az XtremeSkins fantasztikus választás a megrendelések gyorsabb kézbesítéséhez – világszerte elérhető a szállítás is.

Rengeteg formatervezési minta: Skinit

Skinit "Lila akvarell geode" PlayStation 5 bőráruház-oldal
Skinit

A Skinit arra összpontosít, hogy rengeteg hűvös megjelenésű dizájnnal lássa el a rajongókat a Marvel-től kezdve bolondos dallamok általánosabb tervekkel együtt. Rengeteg jó dizájnt talál a kirakatban, függetlenül attól, hogy új PlayStation 5-öt vagy iPhone 12-t vásárol-e, és akár egyéni képeket is feltölthet, ha valami személyeset szeret. Az egyedi képtervező még tartalmaz néhány eszközt, például színes háttereket, szövegalkotót és matricák hozzáadásának lehetőségét.

Texturált: Gadgetshieldz

Gadgetshieldz Microsoft Surface Pro 6 bőr testreszabási oldal
Gadgetshieldz

A Gadgetshieldz bőrének lenyűgöző választékát kínálja a különböző textúrák és minták, még akkor is, ha az eszközök választéka nem olyan széles, mint a versenytársaké (különösen a laptopok és a konzolok részlegénél). A márványbőrök karcsú megjelenésétől kezdve a gyakoribb bőr- és fabőrökig rengeteg itt lehet szerelmes. És a weboldal könnyen használható testreszabója a Gadgetshieldz-t könnyű ajánlássá teszi, ha nagyszámú anyagot szeretne választani.

Bármit megtalál: DecalGirl

DecalGirl honlap
DecalGirl

A DecalGirl egy érdekes webhely, mert a tervek vagy anyagok helyett a platform platformszerű rendszeren működik. Ez azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló bőröket a webhely más felhasználói tervezték, és bár nem minden dizájn remek, ez megnyitja az ajtót, hogy gyakorlatilag bármi alapján megtalálja a bőröket, bármilyen fülke is legyen. Ráadásul feltöltheti saját képeit is, hátha nem találja meg azt, amit keres.

Az a támogatott eszközök listája is szörnyen hosszú, így ha nem valami különösen ritka sportot űz, akkor jó lenne ide mennie.
Source link


31 Views 0 Ratings Rate it