Az Amazon első fitneszkövetője most megvásárolható – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.15. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

Halo fitneszkövető egy iPhone mellett, a képernyőn az egészségügyi statisztikákkal.
amazon

Tavaly augusztusban az Amazon bejelentette első fitneszkövetője, a Halo. Úgy néz ki, mint egy karkötő, és azt ígéri, hogy a testzsírtól kezdve az érzelmi állapotig mindent nyomon követ. Ha kényelmesen bízik az óriási vállalatban még több személyes adattal, akkor megteheti vásárolja meg a Halo-t most 100 dollárért, hat hónap szolgálattal.

A Halo sok fitnesz nyomkövetőtől különbözik; egyrészt annak ellenére, hogy csuklón viselt eszköz, nincs képernyője. Több érzékelőt is tartalmaz, mint egy átlagos fitneszkövető. Az Amazon azt ígéri, hogy a Halo a hangszín mérésével nyomon követheti az aktivitást, a pulzusszámot és a mozgást, a folyamatos alvást, a testzsírszázalékot és még a jelenlegi érzelmi állapotát is.

Ez sok adat, és néhány korai áttekintő már hívja is hihetetlenül invazív. De az összes fitneszkövetőnek meg kell osztania személyes adatait a nagyvállalatokkal vagy másokkal, legyen szó Apple-ről, Google-ról vagy Fitbit-ről (ami hamarosan a Google része lesz). Mint mindig, minden nyomkövető eszközzel meg kell vizsgálnia az adatvédelmi irányelveket.

A maga részéről az Amazon szóvivője mondta a Washington Postnak, „Az adatvédelem alapja annak, hogyan terveztük és építettük az Amazon Halo-t. A Body és a Tone egyaránt választható szolgáltatás, amelyre nincs szükség a termék használatához. ” Természetesen a Hao előfizetésre szorul, de megfizethető a versenytárs szolgáltatásokhoz képest.

Ha megvásárolja a Halo-t, akkor az hat hónap szolgálattal jár. Ezt követően havonta 4 dollárba kerül a szolgáltatás további használata. Most megvásárolhatja a Halo-t közvetlenül az Amazon-tól.

Képernyő nélküli fitnesz zenekar
Source link


22 Views 0 Ratings Rate it