Az Amazon szekrények néha gyorsabban eljuttathatják Önhöz szállítmányait – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.18. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

Sárga Amazon Locker rendszer téglafal mentén.
Hadrianus

A karácsony gyakorlatilag itt van, és túl sokáig vártál az ajándékok megrendelésére (újra). Ellenőrizze az Amazon-on, és talál olyan elemet, amely azt mondja, hogy csak az ünnep után szállít. De lehet, hogy megmented a napot. Van Amazon hajó egy helyi szekrényhez otthona helyett. Lehet, hogy idővel odaér.

Amazon szekrények egy ingyenes szolgáltatás, amelyet a vállalat alternatív szállítási helyszínként kínál. Megtalálja őket a Whole Foods-ban, benzinkutakban, fitneszközpontokban és egyebekben. Ahelyett, hogy közvetlenül az otthonába szállítaná, az Amazon egy biztonságos szekrényben dobja le csomagját.

Amikor megérkezik, elindul a szekrény felé, beüti az Amazon által biztosított hatjegyű kódot, és kinyílik az ajtó. Könnyen használható, és nem kerül többletbe. A fizetés szállítási szakaszában ki kell választania az Amazon Locker részt. Ne házhoz szállítson.

Ez már kényelmes szolgáltatás, ha tudja, hogy egy adott napon nem lehet otthon, vagy ha nem bízik abban, hogy a munkanap alatt a tornácon hagyja csomagjait. De van alternatív előnye – az Amazon Locker szállítmányokat gyakran hamarabb szállítják, mint a házhoz szállításokat.

Ez azért van, mert kihagy egy rendezési lépést. Ahelyett, hogy végigválogatna egy helyi létesítményen, hogy felkerüljön egy adott utcára tartó teherautóra, tömeges halomba megy közvetlenül az Amazon szekrényének helyére. A házhoz szállításról a szekrényes kézbesítésre váltottunk, hogy több alkalommal hamarabb kapjunk csomagot.

Általában meg tudja mondani, hogy az Amazon Locker szállítása mikor lesz gyorsabb; Az Amazon frissíti a szállítási dátumot. De végső soron nincs garancia arra, hogy ez működni fog. Mégis, ha a cikk azt mondja, hogy csak karácsony után lesz itt, akkor érdemes megpróbálni az Amazon Locker-be szállítani. A legrosszabb forgatókönyv az, hogy késik, ahogy ígérték. És ez végső soron rajtad áll, hogy ilyen sokáig várt a karácsonyi bevásárlás elvégzésére. De végül is szerencsés és boldog karácsonyt tölthet el.
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it