Az Android telefon nevének megváltoztatása

Avatar Gadam | 2020.12.19. 724 Views 0 Likes 0 Ratings

724 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Minden androidos telefonnak és táblagépnek van egy általános neve, amely megfelel a modellnek (Pixel 5, Galaxy S20 stb.). Ez a név időnként megjelenik, ha más eszközöket csatlakoztat a készülékéhez. A zavart elkerülése érdekében egyszerűen megteheti az eszköz nevének megváltoztatását.

A Bluetooth-kapcsolatok gyakran előfordulnak, amikor a készülék neve megjelenhet. Tegyük fel, hogy a telefont csatlakoztatja a számítógéphez, és amikor a közeli eszközök után kutat, megjelenik az Android neve. Ha a házában több embernek is ugyanaz az eszköze, ez zavaró lehet.

Gyors és egyszerű a készülék nevének megváltoztatása. Először csúsztassa lefelé a képernyő tetejét (egyszer vagy kétszer, a telefon vagy táblagép gyártójától függően) az értesítési felület megnyitásához, majd érintse meg a fogaskerék ikont a Beállítások menü megnyitásához.

nyissa meg az eszköz beállításait

Ezután görgessen lefelé, és válassza a „Telefonról” lehetőséget. Eszköztől függően előfordulhat, hogy a „Rendszer” menüpontra kell lépnie, mielőtt megjelenik a „Telefonról” szakasz.

koppints a telefonról

Keresse meg az „Eszköz neve” opciót, és egyszerűen koppintson rá.

koppintson az eszköz nevére

Alternatív megoldásként keressen egy szerkesztés gombot.

érintse meg a szerkesztés ikont

Végül írja be Android telefonja vagy táblagépe új nevét, és koppintson az „OK” vagy a „Mentés” gombra.

írja be az új nevet, és érintse meg az OK gombot

Ennyire egyszerű. Az eszköznevek sok esetben nem fordulnak elő, de mégis hasznos lehet, ha a sajátodnak konkrétabb nevet adsz. Remélhetőleg ez segít tisztázni az esetleges zavart az eszközök csatlakoztatásakor.
[ad_2]
Source link


724 Views 0 Ratings Rate it