Az Anker új dokkolója feltölti az Oculus Quest 2-t és a vezérlőket – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.23. 152 Views 0 Likes 0 Ratings

152 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Az Anker töltő dokkolója, az Oculus Quest 2 és a vezérlő készlet dokkolva.
Ankeres hordó

Amikor a Facebook bemutatta az Oculus Quest 2-t, sok frissítést és fejlesztést hirdetett az eredeti Quest-hez képest. Sajnos nem mindez a fejlesztés tűnt el, és az egyik nagy elkövető az akkumulátor-üzemidő. Legfeljebb három órát kap a Quest 2-n. Anker új 87 dolláros töltő dokkolója legalább kevesebb erőfeszítéssel megtartja Önt, és bónuszként megterhelheti a Quest vezérlőket is.

A dokkok mentén Anker töltő dokkolója meglehetősen széles. Síkan ül egy asztalon, és a Quest és a vezérlők egymás mellett haladnak, ahelyett, hogy felemelnék a Quest 2-t, hogy több függőleges helyet használhassanak. Az sem világos, hogy a dokkoló kompatibilis-e az Elite Strap kiegészítővel. A fülhallgató közvetlenül a dokkban ül, de nincs merev hevedert tartó bölcső.

Dokk, két elem, kábel, fali adapter és két elemfedél.
Ankeres hordó

De 87 dollárért tisztességes mennyiségű terméket kap. A készlet természetesen a fő dokkot is tartalmazza. Emellett tartalmaz egy USB-C – USB-C kábelt, egy fali adaptert, két újratölthető AA elemet és új elemfedelet a vezérlőkhöz. Ez az utolsó két elem azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítéssel töltheti és töltheti fel a vezérlőket. A dobozból az Oculus Quest 2 szabványos AA-kat használ, és ezeket gyakran rágja át, ha gyakran használja a rendszert.

Az Anker sem új az akkumulátor töltésében és a kábeljátékban, így valószínűleg minőségi termék lesz. A dokkoló automatikusan leállítja a töltést, ha szükséges a túlterhelés elkerülése érdekében. A Facebook még hivatalos jóváhagyását is megadta, és az is már eladta a dokkot az Oculus oldalán. De lehet is fogd meg az Amazon-ból a Prime Shipping számára. Most azonnal megvásárolhatja, bár csak karácsony után érkezik meg.

keresztül UploadVR[ad_2]
Source link


152 Views 0 Ratings Rate it