Az Apple Fitness + használata

Avatar Gadam | 2020.12.16. 16 Views 0 Likes 0 Ratings

16 Views 0 Ratings Rate it

Az Apple Fitness + ma indul, és ha van Apple Watch-ja A 3. vagy újabb sorozatokat kipróbálhatja. A szolgáltatás ára 9,99 USD / hó (vagy 79,99 USD / év) lesz, de ha órát vásárol (vagy frissítsd a tiedet), ingyen kap egy hónap hozzáférést.

Az ötlet mögött A Fitness + az, hogy edzésvideót nézhet a képernyőn – a telefonon, az iPaden vagy az Apple TV-n -, miközben a rendszer rögzít pulzusszám és az óra egyéb mutatói. Te is végezzen edzéseket az iP-ncsiszolt vagy iPad, az óra nélkül.

A Fitness + használatának megkezdése

A Fitness + megköveteli iOS 14.3, ami volt most megjelentés a WatchOS 7.2, so mielőtt belekezdenél, ellenőrizze az óra, a telefon vagy az iPad frissítéseit.

Nyit a telefonján lévő Fitness alkalmazást, amelyet régebben Activity néven hívtak. (Ez a „gyűrűk bezárása” alkalmazás, amelyet korábban kapott automatikusan amikor beállítja az Apple Watch-ot.) Az alján egy „Fitness +” fül jelenik meg, amely lehetőséget nyújt a szolgáltatásra való regisztrációra.

IPaden telepítenie kell a Fitness alkalmazást az App Store-ból.

Mit tehet a Fitness + programmal?

A nyitóképernyő különféle edzéslehetőségeket kínál, beleértve a HIIT-et, a jógát, az erőnlétet, a magot, a futópadot, a kerékpározást, a táncot és „tudatos lehűlés” edzéseket. Új edzések lesznek hetente hozzáadva, mondja az Apple. A nyitóképernyő néhány edzést javasol, amelyek között böngészhet („népszerű”, „kezdőknek,És az „egyszerű és gyors” volt a képernyőn). Ha megvan a kedvenc oktatója, találhat más edzéseket is ettől a személytől.

Minden edzés leírja, hogy milyen típusú zenével jár: néhány példa a „vidám himnuszok”, a „hip-hop / R & B” és a „hideg hangulat”.

Néhány edzés felszerelést használ. A futópadon és a beltéri kerékpározáson kívül vannak olyanok, amelyek evezőgépet használnak, vagy arra kérnek, hogy ragadjon meg néhány „könnyű és nehéz súlyzót”. Sok a 10-, 20-, és 30 perces edzések. A leghosszabbak néhány 45 perces kerékpáros és jóga edzés volt, a legrövidebb pedig egy 5 perces lehűlés volt.

Ha tetszik egy edzés, akkor kattintson az „Hozzáadás” gombra, és ez megjelenik a képernyő alján található „Saját edzések” részben. A 10 perces edzések egy részét kipróbáltam.

Milyenek az edzések

Amint megérinti a képernyőn a „Menjünk” elemet, az óra egy indítógombot ad. Az óra kezelőfelülete megegyezik azzal, mint amikor bármilyen más edzést nyomon követ az óra Activity (most Fitness) alkalmazásával.

Az Absolute Beginner HIIT edzés megfelelt a neve első részének, egy 30 másodperces gyakorlatok gyengéd sorozatának, amelyet szívesen ajánlok mindenkinek, aki teljesen új a testmozgásban. (A legtöbb „HIIT” edzés, amelyet online láthat, valójában nem magas intenzitású intervallum, és ez sem.)

Megtettem az első néhány percet egy Reggaeton táncedzésből is, amely könnyen követhető és jó mérsékelt intenzitású volt.

Az „égési sáv” megmutatja, hogy milyen erőfeszítéseket tesz azokkal az emberekkel, akik ugyanazt az edzést végezték. (Ha beleegyezik, az alkalmazás elküldi az erőfeszítés szintjét, hogy összesítse a adatok, amelyekkel a jövőbeni felhasználókat összehasonlítják.) Az edzés végén megjelenik az eltelt idő, az elégetett kalóriák, és pulzusszám, és te lehetősége van kilépni, vagy elvégezni az alkalmazás egyik „figyelmes lehűlését”.

A legnagyobb dolog, ami hiányzik az alkalmazásból, az a képesség, hogy intenzitási szintenként böngészhet az edzéseken, bár minden edzéshez tartozik egy „előnézet”, amely megmutatja egy kicsit azt, amibe belekezd. Összességében elég szilárd, ha egyszerű edzésprogramnak tűnik.


Source link


16 Views 0 Ratings Rate it