Az Apple Fitness + használatának megkezdése

Avatar Gadam | 2020.12.16. 249 Views 0 Likes 0 Ratings

249 Views 0 Ratings Rate it

előnézeti kép, amelyen az Apple Fitness + látható
alma

Az Apple Fitness + az Apple új „előfizetéses előfizetéses szolgáltatása, amelyet„ az Apple Watch működtet. ” Fitnesz órákat kínál mindenki számára – kezdőknek és rajongóknak egyaránt. Itt van minden, amit tudnod kell a kezdéshez.

Mire van szükség az Apple Fitness + alkalmazáshoz?

Az Apple Fitness Plus igényel egy Apple Watch Series 3 vagy újabb és egy iPhone, iPad vagy Apple TV. Az óra nyomon követi az Ön tevékenységét, miközben Ön követi a másik eszközön játszó osztályt.

Egyes Apple Fitness + órák testtömeg-gyakorlatok. Másokhoz hasonlóan az erőnléti órák többségéhez két kis súlyzóra van szükség. Vannak fedett futási, evezési és kerékpáros órák is, amelyekhez futópad, evezőgép vagy statikus kerékpár szükséges. A jógaórákhoz a szőnyeg és a blokkok hasznosak, de nem elengedhetetlenek.

Általában egy kis helyre is szükséged lesz a mozgáshoz. Az órák nagy része nagy energiájú, és ugrással, karlendítéssel, valamint egyéb tevékenységekkel jár, amelyek könnyedén elővehetik a közeli lámpatesteket.

Ha nem tud felszabadítani helyet a nappaliban, érdemes használni az Apple Fitness + alkalmazást az edzőteremben.

ÖSSZEFÜGGŐ: Melyik Apple órát érdemes megvásárolnia?

Mennyibe kerül az Apple Fitness +?

Az Apple Fitness + ára havonta 9,99 USD vagy évi 79,99 USD. Van azonban egy hónapos ingyenes próbaidőszak mindenkinek, akinek Apple Watch Series 3 vagy újabb tulajdonosa van.

Ha 2020. szeptember 15. után vásárolt egy Apple Watch-ot, akkor ingyenes három hónapos ingyenes próbaidőszakot kap.

Hogyan regisztrálhat az Apple Fitness + szolgáltatásra

Az Apple Fitness + szolgáltatásra való regisztráció olyan egyszerű, mint megnyitni az iPhone készülékén a „Fitness” alkalmazást, megérinteni a „Fitness +” elemet, majd követni az utasításokat.

Természetesen, iPhone-jának iOS 14.3 operációs rendszert kell futtatnia és az Apple Watch-t frissíteni kell a watchOS 7.2-re. Ha iPad-et használ, megteheti töltse le az Apple Fitness alkalmazását az App Store-ból. Ha azt tervezi, hogy egy Apple TV-n követi az edzéseket, ellenőrizze, hogy frissült-e a tvOS 14.3 verzióra, amely tartalmazza a beépített Fitness alkalmazást.

Az iPhone készülékén található Fitness alkalmazásban érintse meg a „Fitness +” elemet, a „Folytatás” elemet, majd a „Kipróbáld ingyen” lehetőséget. Válassza ki, hogy havi vagy éves fizetést szeretne-e a próbaidőszak lejárta után, majd érintse meg újra a „Próbálja ki ingyen” lehetőséget.

Ez az! Feliratkozott, és készen áll az izzadságra.

fitnesz + regisztráció képernyőfitnesz + előfizetés képernyő

Milyen osztályokat vehetek fel?

Induláskor kilenc kategóriában 180 osztály működik 21 oktatótól, és minden héten újabbak kerülnek felvételre.

A kategóriák a következők:

 • Nagy intenzitású intervall edzés (HIIT)
 • Jóga
 • Mag
 • Erő
 • Futópad
 • Kerékpározás
 • Evezés
 • Tánc
 • Mindful Cooldown

Az órák 5-45 percig tartanak, és kísérő Apple Music lejátszási listákat tartalmaznak. Az edzéstől függően a következő típusú zenék közül választhat:

 • Chill Vibes
 • Hip-Hop / R & B
 • Latin barázdák
 • Throwback Hits
 • Vidám himnuszok
 • Minden Rock
 • Legfrissebb slágerek
 • Tiszta tánc
 • Top ország

Az edzés közbeni hallgatáshoz nem kell előfizetnie az Apple Music alkalmazásra. Ha mégis, akkor gyorsan megragadhatja a zenét egy edzésről, és elhelyezheti az Apple Music Library-ben.

Miután feliratkozott egy osztályra, az Apple engedélyt fog kérni, hogy nyomon kövesse, melyik osztályokat veszi fel. Valószínűleg biztonságos feltételezni, hogy a népszerűbb osztályok és az oktatók gyakrabban kínálnak új edzéseket.

Hogyan lehet megtalálni az edzést az Apple Fitness + -on

A sokféle edzés közül sok közül választhat, így gyorsan megtalálhatja az egyiket.

edzés kiválasztásaa rendelkezésre álló HIIT edzések egy része

IPhone vagy iPad készülékének Fitness + képernyőjének tetején megjelenik a különböző edzéskategóriák listája. Érintse meg az egyiket a rendelkezésre álló lehetőségek hosszú listájának megtekintéséhez. A „Rendezés” elemre koppintva rendezheti a listát, de a legjobb módszer a „Szűrő” elemre koppintva. Ezután szűrheti a különböző osztályokat „Edző”, „Idő” vagy „Zene” szerint.

fitnesz + rendezési lehetőségekfitnesz + szűrési lehetőségek

Ez egy praktikus módszer arra, hogy pontosan megtalálja, melyik osztályt szeretné. Például gyorsan találtam egy 10 perces HIIT órát egy Top Country lejátszási listával (szép, Jamie-Ray).

A főképernyőn szintén vannak javasolt osztályok. Az alkalmazás használata közben ezek személyre szabottabbá válnak. Jelenleg a javasolt opcióim: „Új a héten”, „Népszerű” és „Egyszerű és gyors”, és ezek mindegyike körülbelül 20 osztályt tartalmaz.

Ha többet szeretne megnézni, egyszerűen érintse meg az „Összes megjelenítése” lehetőséget.

fitnesz + népszerű edzésekfitnesz + javasolt edzések

Hogyan lehet edzeni az Apple Fitness + alkalmazással

Az Apple Fitness + alkalmazással végzett munka nagyon egyszerű. Csak keresse meg a kívánt edzést, érintse meg a „Menjünk” elemet, majd kövesse az oktatók utasításait. Nagyszerű munkát végeznek a különböző mozgások lebontásában és bemutatásában.

fitnesz + edzések listájafitnesz + edzés

Edzés közben a bal felső sarokban látható az aktuális aktív kalória, a pulzus és az edzés hossza. Látni fogja a sajátját is Tevékenység Gyűrűk ott. Menj keményen, és nézheted, ahogy a „Mozgás” és a „Gyakorlat” gyűrűk közvetlenül a szemed előtt töltődnek fel.

fitnesz + edzés folyamatban
alma

A kardió edzések során megjelenik egy „Burn Bar” is. Ez összehasonlítja a teljesítményedet mindenki mással, aki elvégezte az edzést. Megmondja, hogy „A csomagban vagy” a csomag előtt van-e. Biztat némi biztatást, és életkorának, nemének és súlyának megfelelően kiegyensúlyozott.

A munka közben látható mutatók módosításához vagy kikapcsolásához koppintson a jobb alsó sarokban található „Metrika” elemre.

fitnesz + metrika lehetőségek

Edzés után

Miután befejezte az edzést, megjelenik egy teljesítmény-összefoglaló arról, hogyan teljesített. Ha szeretett egy edzést, és el szeretné menteni a kedvencek közé, koppintson a „Hozzáadás” gombra.

A „Megosztás” elemre koppintva megoszthatja edzését (nem a statisztikáját) egy barátjával. Vagy koppintson a „Mindful Cooldown” elemre egy rövid nyújtó és meditációs munkához.

edzés utáni lehetőségek

Az Apple Fitness + kezdőknek szól?

Az Apple Fitness + kiváló azok számára, akik újak a fitneszben és edzenek. A kezdőképernyőn még egy „Kezdőknek” lejátszási lista is található. Hét rövid bemutatkozó órát tartalmaz: kettő egyenként az erő, a jóga és a HIIT, valamint egy a mag számára. Megteheti őket annyiszor, ahányszor önbizalmát szeretné növelni.

Minden osztályt három edző is edz: a főedző és két asszisztens. Az egyik asszisztens mindig a mozgalom alacsony hatású változatát demonstrálja. Például egy futópad futóórán az asszisztens erőteljes gyaloglás lesz, vagy egy HIIT edzésen a mozgásuk kevesebb ugrást és hajlítást igényel.

Nagyon jó, ha van valaki, akit követni kell, ha bármilyen okból nem tudja megtenni a nagy hatású verziót.

Szubjektívebb megjegyzésem szerint nagyon lenyűgözött, hogy az összes oktató mennyire barátságos, sokszínű és vonzó. Nem számít, melyik szinten állsz, megtalálhatsz valakit, aki tetszik neked, aki edzői órákat tarthatsz.

Az Apple Fitness + előfizetés lemondása

Amikor regisztrál az ingyenes próbaidőszakra, vállalja, hogy havi 9,99 dollárt (vagy évente 79,99 dollárt) fizet a próbaidőszak lejárta után. Ha úgy dönt, hogy nem tetszik az Apple Fitness +, mindenképpen törölje a próbaverziót, hogy ne felejtse el.

Ehhez nyissa meg a Fitness + alkalmazást, koppintson a profilképére a jobb felső sarokban, majd koppintson a nevére az összes előfizetés megtekintéséhez.

profil kiválasztása a fitness + alkalmazásbanelőfizetések listájának kiválasztása a fitness + alkalmazásban

Koppintson a „Fitness”, majd az „Ingyenes próbaverzió törlése” elemre. Ezzel véget ér az ingyenes próbaidőszak, és megakadályozza a kártya terhelését is.

fitness + kiemelve az előfizetési listánlemondja az ingyenes próbaverziót
Source link


249 Views 0 Ratings Rate it