Az Apple TV App 2021 elején érkezik az új Chromecastra – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.16. 29 Views 0 Likes 0 Ratings

29 Views 0 Ratings Rate it

Chromecast a Google TV-hez csatlakoztatva az áramellátáshoz
Justin Duino

Az új Chromecast a Google TV-vel az egyik legjobb streaming bot (korong?) A piacon, és igazi versenytársat ad Roku számára. Ez a verseny pedig csak növekszik, köszönhetően az olyan kiegészítéseknek, mint az HBO Max (még mindig nem a Roku-n), és hamarosan az Apple TV is. Az alkalmazást Apple TV + tartalom, valamint a megvásárolt iTunes TV műsorok és filmek megtekintésére használhatja.

Nem teljesen világos, hogy mikor érkezik meg az Apple TV alkalmazás a Google Chromecastra; a társaság kijelentette: „a jövő év elején.” De hozzáférést kap az Apple TV + -hoz (ha előfizető vagy), a megvásárolt iTunes-tartalmakhoz és az Apple TV-csatornákhoz. Az Apple TV tartalma a Chromecast által ajánlott tartalmakban is megjelenik.

Apple TV + előfizetőként a világ legkreatívabb mesemondóinak díjnyertes eredeti műsoraira, filmjeire és dokumentumfilmjeire hangolhat. Ide tartoznak az olyan címek, mint a „Ted Lasso”, „A reggeli show”, „Jacob védelme”, „Agár” és „Mariah Carey varázslatos karácsonyi különlegessége”. Az Apple TV alkalmazásban is elérheti a film- és tévéműsor-vásárlások könyvtárát az Apple-től, valamint személyre szabott és gondozott ajánlásokat és Apple TV-csatornákat élvezhet. A Family Sharing révén akár hat családtag is megoszthatja előfizetését az Apple TV-csatornákra

Az új Chromecastot a Google TV-vel akarja. És nem csak azért, mert kiváló streamer. A Google szerint az Apple TV alkalmazás először eléri ezt az eszközt, és később másokhoz kerül. A kiegészítés a Chromecastot az elérhető legteljesebb streaming megoldások közé sorolja, olyan lehetőségekkel, amelyek még Rokunak sincsenek meg.

Forrás: Google keresztül 9to5Google
Source link


29 Views 0 Ratings Rate it