Az Apple új M1 Macs Land Native Zoom támogatása – Review Geek

Avatar Gadam | 2020.12.21. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

M1 alapú MacBook
alma

Minden szempontból az Apple új hardvere egyedi M1 processzorok erőteljes, tartós és csendes. De az M1 processzorok ARM-alapúak, és nem minden szoftver fog natívan működni. Ehelyett a fejlesztőknek frissíteniük kell a programokat, hogy működjenek együtt az ARM-mel. Eddig ez azt jelentette, hogy a Rosettával kellett zoom-hívást kezdeményeznie az M1 processzort futtató Apple hardvereken. De a Zoomé legújabb frissítés megoldja azt a problémát.

A Zoomnak egész éve volt, köszönhetően a globális járványnak. A vállalat viszonylag homályos és ismeretlenből a látszólag a fél világ által használt lett. Mindannyian otthon dolgozunk, és ez minden eddiginél több videokonferenciát jelent. Után kevés sziklás dudor az úton úgy tűnik, hogy a vállalat négyzetre emelte a dolgokat, és most a szolgáltatás szilárd fejlesztése felé tart. Még jóindulatú gesztusokat is tett, mint például az időkorlátok feloldása az ünnepekre.

A videokonferencia-csomag azonban csak akkor jó, mint ahol használhatja. Szerencsére a Zoom natív módon kompatibilis a legtöbb platformon, az okostelefonoktól a Mac-ekig és a PC-kig. Természetesen az új ARM-alapú Mac-ek kivételével. Ehelyett az Apple emulációs szoftverét kellett használnia, Rosetta, a program futtatásához. De ez teljesítményproblémákkal járt. A Zoom új frissítése megoldja ezt a problémát. A híreket a vállalat legfrissebb macOS-frissítésében tett frissítési megjegyzések adják.

A Zoom azt tervezi, hogy kiad egy önálló telepítőt kifejezetten MacBook-okhoz és más Apple-eszközökhöz, M1 processzorral. De a vállalat változtatást hajtott végre egy „univerzális bináris” séma alkalmazásával. Az „univerzális bináris” programok natív módon futhatnak Intel-alapú és ARM-alapú processzorokon. Ez praktikus, mivel nem kell időt töltenie annak kitalálásával, hogy a szoftver mely verzióját töltse le.

A Zoom szerint már kiadta a frissítést, és letöltheti a a vállalat webhelye.

Forrás: Zoomolás keresztül ZDNet[ad_2]
Source link


24 Views 0 Ratings Rate it